Veľmi sa teším, že do záložky DIY/topánky pribudol ďalší projekt. Opäť je veľmi jednoduchý, nenáročný na čas a materiál. Ak sa inšpirujete mojimi DIY projektami už dlhšie, tak máte doma všetko, čo budeme potrebovať na výrobu brošní na topánky z vlny. Z vlny sme vytvárali už viacero krásnych vecí od záložky do knihy, cez ozdoby na letný košík, až po veľkonočnú dekoráciu. Z brmbolcov mám pripravený ešte jeden zaujímavý projekt, a preto si ich pokojne vyrobte aj viac 🙂 Poďme sa pustiť do brošní na topánky z vlny. 

Čo potrebujeme:

  • vlnu
  • makety na brmbolce  (prvé dva body môžete vymeniť za hotové brmbolce)
  • nožnice
  • klipsne na topánky – tie vám zostali z tohto DIY projektu
  • tavné lepidlo v pištoli
Postup ako si vyrobíte brmbolce nájdete v predchádzajúcich článkoch napríklad TU alebo TU. Použila som najmenšiu maketu, ale pokojne si môžete urobiť aj veľké brmbolce, je to na vás. Potrebujeme dva brmbolce, na každú topánku jeden. Potom rozohrejte tavné lepidlo v pištoli a aplikujte väčšie množstvo na klipsňu. Opäť nezabudnite použiť špeciálne klipsne na topánky, ktoré majú zúbky zvnútra a nebudú vás tlačiť. O klipsiach som písala TU. Btw. lepidla sa nebojte a radšej ho dajte viac, nebude ho vidno aj keby vytieklo spod klipsne.
Potom klipsňu poriadne zatlačte aj za cenu, že sa vám trošku prilepí prst 🙂 Tlačte aspoň 10 sekúnd a potom opatrne dajte dole svoj prst (mne sa vždy prilepí). Opakujte aj na druhom brmbolci. Ešte upozornenie, klipsne lepte otvorené, nie zatvorené, lebo si ich zlepíte dokopy. Zatlačenie prstom až do stredu brmbolca je dôležité, aby sa klipsňa neprilepila iba na vrchné chĺpky a pri chôdzi vám neodpadli. Takto sa prilepí na viacero chĺpkov naraz.

Potom už iba zapnite klipsňu na topánky, do stredu alebo na stranu a je to.

Tak ako v prípade mickey mouse ušiek, tak aj brmbolce môžete nosiť na balerínkach, na vysokých lodičkách, ale aj na bielych plátených teniskách na šnúrkach. Vyzerá to super. Na teniskách vyzerajú skvele najväčšie brmbolce, alebo dva menšie pod sebou. 

 




******
Našu originálnu tvorbu nájdete v záložke >>> ŠITIE
Návody na “urob si sám” projekty nájdete v záložke >>> DIY
Kontakt na mňa v časti >>> KONTAKT

******

You May Also Like

2 comments

Líbí se mi ten nápad, že jsou odepínací a jdou tak přidělat kampoliv.. třeba i na tenisky 🙂

tieto brmbolce už chcem vyskúšať veľmi dlho a stále sa k tomu nemám… 😀 super nápad 😉

Sabi z blogu Beautiful savage

Leave a Reply