Položme si otázku, ktorú budeme dostávať najbližších pár desiatok dní: “Darčeky už máš nakúpené?” Ja som začala nakupovaním maličkostí, ktoré potešia, no tie hlavné darčeky som ešte nestihla ani vymyslieť nie to kúpiť. Orientačný zoznam mám spísaný a dúfam, že mi cestou po vianočnom meste niečo padne do oka 🙂 V najbližšom období je dôležité počúvať svojich blízkych a známych ktorých chceme obdarovať a pýtať sa správne (a hlavne nenápadne) otázky 🙂 Tak sa najlepšie trafíte do vkusu a možno splníte aj tajné želanie, ktoré ste prečítali medzi riadkami. V článku sa môžete inšpirovať kozmetickými aj nekozmetickými darčekmi, ktorými nič nepokazíte. Nájdete tu tipy na darčeky pre pánov aj pre dámy. Poďme na to.

Parfum Sublime Nature Tonka Bean

informácie z katalógu:
Predstavte si vzdialený šum monzúnového dažďa a poludňajšie slnečné lúče, dopadajúce na pobrežie a vrhajúce svoje trblietavé svetlo na tmavé plody tonky. Hrejivé tóny Parfumu Tonka Bean umocňujú celkovú scenériu, pretkanú vlhkým vzduchom a zamatovým leskom. Neporovnateľný moment dokonalosti je obklopený jemnosťou a korenistou sviežosťou. Elegantný flakón symbolizuje jednoduchosť a krásu prírody. Prekvapivo svieže, vodnaté tóny bôbov tonky, získané modernou technológiou Sublime CO2, dodávajú tomuto parfumu intenzívne zmyselnú a nádherne opojnú vôňu.

množstvo: 50 ml

kód:    33418

cena:  41,90 €  24,99 € (+ možnosť využiť  aj zľavu  5 € z predchádzajúceho katalógu)

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

(Ak sa nemýlim) Ide o tretiu vôňu označená ako parfum. Prvá bola Giordani Gold, druhá Sublime Nature Tuberose a teraz Sublime Nature Tonka Bean. Každý parfum je úplne iný, takže si máte z čoho vyberať. Flakón aj dizajn Tonka Bean je rovnaký ako Tuberose, vyzerajú totožne, odlišná je však pochopiteľne vôňa 🙂 Tento krát ide o sladkastnú vôňu vanilky, mandlí, škorice a karamelu. Presne to, čo vám spríjemní vianočné obdobie. Veľmi sa mi páči jednoduchý dizajn, ktorý pôsobí veľmi elegantne. Vôňa je určená pre tie z vás, ktoré zbožňujete sladké vône. Nie je to však nič prehnané, to sa zase nebojte. Určite odporúčam otestovať resp. v katalógu je parfumovaná strana. Parfum vytvorila majsterka parfumérka Nathalie Lorsonová.  Ako darček je to skvelé, veď sa už pozrite na tú cenu. Parfum za 24,99 EUR len tak nekúpite. Uistite sa však, že obdarovaná dáma miluje sladké vône 😉 

fotky produktu:

  odporúčam, ide o parfém sladkej vôni






Toaletná voda Friends World

informácie z katalógu:
Energická, svieža, zemitá vôňa pre milovníka prírody s optimistickým duchom a pevnými hodnotami. Je naviazaný na svojich priateľov a svet okolo seba. Aromatická toniková vôňa stelesňuje mužnosť, oddanosť a lásku k prírode.

množstvo: 75ml

kód:   33384

cena:  27,90 €  16,99 € (+ možnosť využiť aj zľavu  5 € z predchádzajúceho katalógu)

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Pre pánov je v ponuke takisto jedna voňavá novinka. Ide o toaletnú vodu Friends world a je to aromatická drevitá vôňa. Vôňu otvárajú svieže bylinkové tóny mentolu a citrónu, jemne podčiarknuté zelenými prenikavými tónmi švédskeho brečtanu. Srdce patrí energickému zázvoru a zeleným akordom muškátu, oživeným mužnou vôňou šalvie.Toaletná voda je úžasná, svieža a určená pre milovníkov prírody. Opäť sa mi páči dizajn toaletnej vody. Už na pohľad je to čistá príroda 🙂 V čírom skle je zabalená modrá tekutina a hadička je zelená. Pripomína mi to trávu plávajúcu v jazierku 🙂 Veľmi pekná vôňa a darček pre mladých mužov s dobrodružným srdcom 🙂 

fotky produktu:

  odporúčam, svieža vôňa


Dámske hodinky Elegance

informácie z katalógu:
Darček pre štýlovú dámu. Klasické náramkové hodinky s úzkym remienkom z imitácie kože a ozdobnými krištálikmi. Dostanete ich v exkluzívnej darčekovej krabičke. Materiál: zinková zliatina, ušľachtilá oceľ, sklo, mosadz, živica, IPG pokovanie, PU

rozmery: 23,4 x 3,47 x 0,85 cm; šírka remienka 1 cm; krabička: 8 x 8 x 7 cm

kód:   29818

cena:  34,99 €  – ak nakúpite za 20 € z K17 tak je cena iba 12,99 € 

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Hodinky je ďalšia kategória, ktorá je ako darček úplne geniálna. V poslednej dobe sú už hodinky  skôr imidž ako účel, preto nemusíte kupovať super značkové hodinky za stovky eur. Pre dámy môžete vybrať napríklad tieto dámske hodinky Elegance. Sú krásne, ženské, majú oválny ciferník. Nádhernú bordovú farbu dopĺňajú kovové prvky v zlatej farbe. Vyzerajú krásne aj ako módny doplnok do outfitu. Sú ľahučké, majú tenký náramok. Ciferník je takisto bordový, nájdete tu štyri bodky namiesto čísel, ale to vôbec nevadí. Viem si ich predstaviť na bežné nosenie aj slávnostnejšie udalosti. Ak z katalógu nakúpite za 20 € môžete ich mať za 12,99 €. Super!

fotky produktu:

  odporúčam, darček, ktorý poteší každú ženu





Pánske hodinky Ritzy




informácie z katalógu:
arček pre výnimočného muža. Hodinky s mosadzným ciferníkom a ručičkami, remienkom z imitácie kože a mechanizmom quartz sú klasickým a vždy štýlovým doplnkom. Dostanete ich v darčekovej krabičke.

rozmery: 27,2 x 4,2 x 1,07 cm; šírka remienka 2 cm; krabička: 8 x 8 x 7 cm

kód:   29769

cena: 34,99 €  – ak nakúpite za 20 € z K17 tak je cena iba 12,99 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Pre pánov môžete vybrať napríklad hodinky Ritzy. Oproti jemným dámskym vyzerajú mohutne. Nie sú však veľmi ťažké a viem si ich predstaviť aj na dámskom zápästí. Sú celé čierne a kovové časti sú v striebornej farbe. Remienok je hrubší ako dámsky (taký klasický) a ide o imitáciu kože. Ciferník je čierny, namiesto čísel sú čiarky a bodky. Jedny aj druhé hodinky vám prídu zabalené v krásnych krabičkách, ktoré stačí iba previazať stuhou, alebo nalepiť mašľu a nemusíte sa trápiť ani s balením. V krabičke je aj saténový vankúšik. Parádny hotový darček pre brata, otca aj priateľa. Cena a podmienky na zníženie ceny za hodinky sú rovnaké ako pri dámskych.  

fotky produktu:

  odporúčam, pre priateľa, otca aj brata


Krém na ruky a telo Milk & Honey Gold Festive Orchid


informácie z katalógu:
Doprajte pokožke počas týchto sviatkov luxusnú hydratáciu a elegantnú vôňu orchideového medu. S Milk & Honey Gold si navyše doprajete jemný dotyk výťažkov mlieka a medu organického pôvodu. Nádherný darček pre vás alebo milovanú osobu.

množstvo: 250 ml

kód:   33530

cena:  8,90 € 

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Telové maslá od Oriflame milujem. Píšem o tom vždy, keď príde do ponuky novinka. Tento krát je to krém na ruky a telo z rady Milk&Honey. Maslo alebo teda krém je poriadne hustý, ale rozotiera sa veľmi jednoducho a takisto sa rýchlo aj vstrebáva. Pokožka zostáva zamatová a hodvábna na dotyk. Je to balzam, ktorý si zamilujete. Je to darček, ktorým rozhodne nič nemôžete pokaziť. Obal je tento krát čierno – zlatý, čo dodáva na elegancii darčeku 🙂 Stačí pribaliť teplý šál, rukavice alebo čiapku a darček je na svete.

fotky produktu:

  odporúčam, darovať môžete každému a nič nepokazíte


Tekuté mydlo Essense & Co. s magnóliou a divými figami

informácie z katalógu:
Svieže tekuté mydlo s kvetinovou vôňou a prírodnými esenciálnymi olejmi čistí a hydratuje pokožku a zanecháva na nej jemnú vôňu magnólie a divých fíg. Luxusné hydratujúce zloženie je vhodné na suchú pokožku. Je dostatočne jemné na každodenné použitie. Dermatologicky testované.


množstvo: 300 ml

kód:   33452

cena:  11,90 € 

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Skvelý darček pre všetky ženy je práve táto kolekcia Essense & Co. Tekuté mydlo a mlieko na ruky. Otestovala som už citrusovú verziu, vôňu ruží a santálového dreva, jazmínovú verziu a teraz je v ponuke kvetinová vôňa magnólie a divých fíg. Vôňa je nádherná kvetinová a osobne si myslí, že si ju zamiluje každá žena. Tekuté mydlo zanecháva pokožku čistú, jemnú na dotyk a hydratovanú. Tento krát je krásnej fialovej farby.  

fotky produktu:

  odporúčam



Mlieko na ruky a telo Essense & Co. s magnóliou a divými figami

informácie z katalógu:
Zvláčňujúce mlieko na ruky a telo, obohatené o prírodné esenciálne oleje, je jemné k pokožke a zanecháva na nej upokojujúcu vôňu magnólie a divých fíg. Luxusné, nemastné mlieko sa rýchlo vstrebáva. Pokožke dodáva pocit jemnosti a pružnosti. Ideálne po použití Tekutého mydla s magnóliou a divými figami. Dermatologicky testované.

množstvo: 300 ml

kód:   33454

cena:  11,90 € 

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Mlieko je určené na ruky a telo.  Ja mám vždy v kúpelni vedľa seba mlieko a gél na ruky. Už zo zvyku si ruky vždy po umytí gélom aj krémujem, aj keď to nie je nevyhnutné. Milujem však túto kvetinovú vôňu a takto vrstvením ju zvýrazním a predĺžim. Ak rozmýšľate, čo darovať napríklad kolegyni, tak toto mlieko a gél an ruky je to pravé. Stačí to pekne zabaliť a voňavý darček je na svete. 

fotky produktu:

  odporúčam, napríklad pre kolegyňu, sestru ale aj maminu


Darčeková sada Venture  a North for Men


informácie z katalógu:

Šampón na vlasy a telo North for Men Recharge: Dermatologicky testovaný šampón s dvojitým účinkom umýva a zároveň zlepšuje kondíciu tela i vlasov. Je obohatený o komplex Arctic Pro Defence, ženšen a minerálne látky. Poskytuje vlasom výživu a posilňuje ich. Zanechá pokožku tela i vlasy na pocit revitalizované, hydratované a vyživené.

Guľôčkový antiperspiračný dezodorant North for Men Recharge: Je posilnený o komplex Arctic Pro Defence, ženšen a minerálne látky. Chráni pred potením a zaistí 48-hodinovú ochranu proti telesnému pachu†. Má mimoriadne rýchloschnúce zloženie, ktoré nezanechá na oblečení biele fľaky*. Dermatologicky testovaný.

Toaletná voda Venture: Porazte svoj strach a prebuďte v sebe bojovníka so sviežou, čistou vôňou Toaletnej vody Venture. Kľúčové chladivé tóny mäty piepornej vám v okamihu dodajú sebavedomie. Koreň damiány a cédrové drevo prepožičiavajú vôni zmyselnosť a mužnosť, ktorá je vám vlastná.


množstvo: šampón: 250 ml; dezodorant: 50 ml; voda: 100 ml

kód:   sada: 633200 produkty: 32011, 32013, 32503 + taštička (K17,str.30)
cena:  11,99 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Táto sada je super darček napríklad pre otca alebo priateľa. Tri v jednom . Antiperspiračný dezodorant, šampón na vlasy a toaletná vôňa. Dezodorant a šampón sú z rady North for men recharge a toaletná voda je venture. Ide o aromatickú papraďovú vôňu, obsahuje mätu prieportnú, koreň damiány  a cédrové drevo. Na rozdiel od vône Friends world ide o trošku ťažšiu resp. výraznejšiu vôňu, ktorá je vhodnejšia skôr pre starších chlapov ako mladých pánov. Je veľmi mužská ale dosť výrazná napr. do školy a pod. Produkty som pochopiteľne netestovala, ale vôňa je úžasná a osobne si myslím, že je to taký záchranný balíček, keď už vôbec neviete, čo kúpiť 🙂 Cena je úplne super za tri produkty iba 11,99 € to jednoducho musíte kúpiť, aj keby ste to rozdelili na dva balíčky.

fotky produktu:
  odporúčam



Štetec na kontúrovanie tváre





informácie z katalógu:
Zaguľatený štetec na jednoduché kontúrovanie lícnych kostí, brady, nosa a čela. Krúživými pohybmi ním dokonale zmiešate kontúrovacie odtiene a vytvoríte výrazné, ohraničené kontúry.

rozmery: dĺžka 16,8 cm, priemer 1,3 cm

kód:   29723

cena:  8,90 €  4,49 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Ďalší štetec, ktorý som otestovala je štetec na kontúrovanie tváre. Najprv som si nebola istá, aký rozdiel bude oproti štetcu, ktorý je určený na farbu na líčka. Obidva sú úplne odlišné, ale v prvom momente mi to prišlo jedno a to isté. Je v nich však podstatný rozdiel. Štetec na kontúrovanie tváre je neuveriteľne jemný. Je zostrihnutý do obla a navrchu vznikol malý nevýrazný špic alebo skôr taká gulička (verím, že sa rozumieme). Používam ho spolu s paletkou , o ktorej si môžete prečítať nižšie, na najtmavšiu časť. Kontúrovanie je zrazu jednoduchšie a oveľa pohodlnejšie. Tento štetec je zázrak, zamilovala som si ho. Veľmi sa mi páči aj rúčka, dizajn a všetko. Ak máte v rodine mladú dámu, ktorá sa rada líči, určite ocení sadu štetcov. Vyberte aspoň tri, pekne ich zviažte stužkou a je to. Určite sa poteší.

fotky produktu:

  odporúčam



Paleta na kontúrovanie tváre The ONE





informácie z katalógu:
Dokonalý vzhľad dosiahnete v okamihu. Paleta na kontúrovanie tváre s tromi jemnými púdrami určenými na vytvarovanie, rozjasnenie a zvýraznenie kontúr tváre vám vyčaruje nádherný vzhľad a podčiarkne vaše najkrajšie črty. Hodvábne práškové zloženie sa ľahko nanáša a zmiešava. Vynikajúco sa nosí a dlho vydrží.

množstvo: 13,1 g

kód:   33152

cena:  14,90 €  9,99 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Paletka je tenučká, samozrejmosťou je zrkadielko a na zadnej strane je nalepený dokonca aj postup ako paletku používať. Úplne som si paletku zamilovala. Jediné čo vám môže trošku chýbať je aplikátor, ale potrebujete tri rôzne, takže tie si môžete dokúpiť. Tmavá farba na kontúrovanie má byť tmavšia ako vaša pokožka aby ste si krásne zvýraznili tvár. Používa sa ako bronzer.  Potom použijete ružovú farbu, ktorá dodá vašej tvári zdravý vzhľad, používa sa na líčka a nakoniec rozjasňovač, ktorý sa aplikuje na horné lícne kosti. Je to super mať takto všetko v jednom. Farby z paletky vydržia na tvári celý deň, vôbec sa nezotierajú naopak pleť je krásna na pohľad, taká jemná 🙂 Určite si túto paletku zamilujete aj vy.

fotky produktu:

  odporúčam



Krycí krém The ONE Aquaboost





informácie z katalógu:
Ultraľahký krycí krém so stredne krycou schopnosťou oživuje a hydratuje pleť a dodáva jej prirodzene žiarivý vzhľad. Výnimočne jemné zloženie s gélovým komplexom, aktívnou látkou s obsahom prírodnej vody z ľadovca a ochranným faktorom SPF 20 rozžiaruje* a hydratuje pleť až na 8 hodín*.

množstvo: 30 ml

kód:   Porcelain – 33155

cena:  11,90 € 

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Tento make-up je úplne božský a zamilovala som si ho. Odtieň Porcelain mi neuveriteľne sadol a milujem ho najviac zo všetkých krycích krémov aké som doteraz mohla otestovať. Pleť je nie len nádherne zjednotená, ale vyzerá zamatovo a tak zdravo. Pleť nie je vysušená. Už z názvu “aquaboost” vyplýva, že pôjde o hydratačný krém. Krycí krém je v klasickom flakóne ako sme zvyknuté pri krémoch The ONE. Sklenená flaštička s aplikátorom vo forme pumpičky. Zabezpečená je nie len priesvitným vrchnáčikom, ale aj funkciou open lock t.j. otočením zatvoríte/otvoríte (v smere šípiek). Krycí krém sľubuje stredne kryciu schopnosť, ktorú môžem potvrdiť. Pekne prekryje nedokonalosti, zjednotí tón pleti. Môžete si vybrať zo šiestich odtieňov. Konzistencia je veľmi príjemná, nie je príliš hustá, ale skôr hustá ako riedka (ak ma teda rozumiete – jednoducho vám nebude tiecť). Make-up sa dobre rozotiera rukou, štetcom aj hubkou. Nemá žiadnu výraznú vôňu, nepocítila som žiadne alergické reakcie, sťahovanie pleti ani efekt masky. Dá sa krásne rozotrieť, nezanecháva fľaky, počas dňa sa mi neroztekal, pleť nevysúšal, naopak aj po použití púdru bola pleť zdravá, svieža, a mala som pocit hydratácie, ale nie až taký, že by som mala pocit, že mám na tvary olej alebo niečo nepríjemné. Je ľahučký a na denné používanie ideálny. 

fotky produktu:

  odporúčam



Kompaktný púder Giordani Gold s minerálmi





informácie z katalógu:
Púder obohatený o minerály jemne a zľahka prekryje pleť a dodá jej žiarivý, mladistvý lesk. Receptúra s 90 % obsahom minerálov a antioxidantmi má ochranný faktor SPF 15, ktorý pomáha zabraňovať predčasnému starnutiu pleti. Jemné až stredné krytie, ochranný faktor SPF 15.

množstvo: 9 g

kód:   Light – 31808


cena:  17,90 € 

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Jeden z produktov, ktorý používam denne a mám ho vždy po ruke je kompaktný púder Giordani gold s minerálmi. V ponuke je v troch odtieňoch a ja používam najsvetlejší. Používam odtieň light a v lete medium. Púder pleť krásne zmatní a na pohľad vyzerá zjednotená a zamatová. Stačí použiť iba málo a rozotrieť buď labutienkou, ktorú nájdete v balení alebo štetcom. Ja používam labutienku pod oči a štetec na tvár. Balenie je opäť praktické, pretože má aj zrkadielko a veľmi elegantné. 

fotky produktu:

  odporúčam


Sada prsteňov Volán

informácie z katalógu:
Sada prsteňov zo zlatistého kovu s čiernymi kamienkami moderného štvorcového tvaru. Majú prispôsobiteľnú veľkosť. Materiál: mosadz, sklo, zinková zliatina, mosadzná pokovanina, elektro pokovanina.


rozmery:  1,7 cm priemer

kód:   29806

cena:  7,90 € 

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Ja ako milovníčka prsteňov, vám odporúčam aj túto sadu prsteňov. Úplne zbožňujem kombináciu zlatej a čiernej. Tieto prstene sú tenučké, elegantné a majú nastaviteľnú veľkosť. Nastaviteľná veľkosť je to čo potrebujete ak chcete obdarovať akúkoľvek ženu. Zistiť jej veľkosť je takmer nemožné bez toho aby nezistila o čo vám ide 🙂 Prstene sú tri. Jeden je so zlatým očkom, druhý s čiernym a tretí je s čiernymi bodkami. Osobne najradšej nosím ten s čiernym očkom. Dajú sa nosiť spolu aj osobitne. Každý deň môžete mať iný. Kombinovať sa dajú aj s inými prsteňmi v ponuke (pozri nižšie je ešte jeden krásny prsteň.) Sú vhodné aj na bežné denné nosenie a so správnymi doplnkami aj na slávnostnejšie udalosti. Dostanete ich zabalené v papieri, ktorý nezabudnite odstrániť, a vo vrecúšku. Krásne balenie samé o sebe. Vhodné pre sestru alebo kamarátku. Mamine alebo babke by sa predsa len hodilo niečo zo zlata alebo striebra nie bižutéria. 

fotky produktu:

  odporúčam, nastaviteľná veľkosť, vhodné pre kamarátku alebo sestru

Prsteň Volán Classic





informácie z katalógu:
 Krásny prsteň otvoreného tvaru je zdobený zeleným skleneným kamienkom a drobnými trblietkami. Má prispôsobiteľnú veľkosť. Dostanete ho v čiernom vrecúšku z organzy.  Materiál: mosadz, sklo, zinková zliatina, mosadzné pokovanie, elektro pokovanie.


rozmery:  2,43 cm x 2,24 cm x 1,6 cm.

kód:   29809

cena:  4,99 € 

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Ďalší prsteň je trošku elegantnejší, ale stále vhodný aj na bežné nosenie. Ide o prsteň v zlatej farbe, ozdobený výrazným zeleným očkom a trblietkami. Veľkosť sa dá takisto prispôsobiť, otázne je ako veľmi aby bolo stále vidno obidve očká na prstene. Prsteň je trošku hrubší, ale neprekáža pri nosení. Opäť ho dostanete zabalený v papieri (ktorý vyhodíte) a vo vrecúšku. Prsteň je krásny a kombinovať ho môžete aj s náušnicami, ktoré sú v ponuke. Mne sa veľmi páči, keď žena nemá iné výraznejšie doplnky a nechá vyniknúť takýto krásny zelený prsteň. Vhodné možno aj pre maminu (aj keď viem, že sa to vylučuje s tým, čo som písala vyššie), možno pre sestru, ktorá je milovníčka elegancie.  Cena je veľmi priaznivá. 

fotky produktu:

  odporúčam, elegantný prsteň napríklad pre maminu

Deka s vianočným motívom


informácie z katalógu:
Veľká, zamatovo jemná deka s pôvabným vianočným motívom vás zahreje počas dlhých zimných večerov.


rozmery: 160 x 200 cm

kód:   120128

cena:  34,90 € 19,99 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:

Hovorím si deka? čo už na nej môže byť iné. Odpoveď je všetko. Je úžasná a používam ju denne. Keď sa mi chce sedieť na zemi a nie na gauči, tak si ju prehodím cez seba ako ochranu pred prievanom. Keď sa mi nič nechce iba ležať, tak mi robí spoločnosť v posteli. Keď si chcem urobiť doma vianočnú atmosféru, tak ju používam na posteľ ako prehoz. Mám ju aj teraz omotanú okolo seba len tak lebo je mäkká a prítulná. Jednoducho ju mám stále po ruke. Je veľmi ťažká, ale to preto, lebo máte 2 v 1. Je totiž obojstranná 🙂 z jednej strany červená s vločkami v maslovej farbe a z druhej strany maslová s červenými vločkami. Nááádhera. 

fotky produktu:

  odporúčam, vhodné pre každého





 




******
Našu originálnu tvorbu nájdete v záložke >>> ŠITIE
Ďalšie DIY projekty nájdete v záložke >>> DIY
Kontakt na mňa v časti >>> KONTAKT

******

You May Also Like

One comment

tá deka je naozaj ťažšia ako som čakala 🙂 ale práve ako píšeš, že sa dá na ňu sadnúť na zem, na to je super 🙂
MakeupbyVeo

Leave a Reply