V článkuDIY: záložky do knihy // pom-pom bookmark som záverečnou fotkou naznačila o čom bude dnešný, tvorivý článok.  Ukážem vám jednoduchý tip, ako si doma vytvoríte jarnú atmosféru. Použila som materiál, ktorý som mala doma, takže ma to nestálo ani cent. Naviac budete potrebovať asi päť minút, takže tento postup nie je náročný ani na čas. Sledujte aj ďalšiu jarnú inšpiráciu

Eiffelovky som si doniesla z druhej návštevy Paríža. Z prvého (letecky a príručná batožina) som si doniesla malé kľúčenky, ktoré som rozdala a druhý krát, kedže som už nemala iba príručnú batožinu, som si doniesla aj tieto veľké. Cestovali sme autobusom a nikto nám nekontroloval batožinu. Nevedela som sa rozhodnúť, ktorú tak som si kúpila obidve. Obidva mám v svojej knižnici a každé ročné obdobie ich dekorujem. Cez Vianoce majú namiesto  špicu ligotavé hviezdičky 🙂 Preto som sa rozhodla, že vám tento tip prezradím aby ste sa mohli inšpirovať ak máte doma podobné eiffelovky alebo iné suveníry, ktoré vám robia radosť. Ako si vytvoríte rozkvitnutú eiffelovku?
Čo budeme potrebovať:
  • eiffelovky
  • umelé kvetiny
  • tavné lepidlo (nemusí byť) 
Postup je úplne jednoduchý. Kvetiny jednoducho aplikujte na vežu, tak ako sa vám páči 🙂 Môžete použiť takéto veľké a pestrofarebné ako ja alebo úplne malinké kvietky, napríklad ružové, a aplikovoať ich po celom obvode eiffelovky. Vyzerá to božsky, ako rozkvitnutý strom, no ja som také malinké kvetiny nenašla, takže som použila tieto veľké. 

Na každú vežu som použila štyri veľké. Už ich iba pekne farebne dolaďte a kľudne použite aj malé zelené lístky. Vyhrajte sa s tým 🙂






******
Našu originálnu tvorbu nájdete v záložke >>> ŠITIE
Návody na “urob si sám” projekty nájdete v záložke >>> DIY
Kontakt na mňa v časti >>> KONTAKT

******

You May Also Like

2 comments

Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

Môj BLOG-KLIK♡

Ďakujem za milé slová , veľmi si ma potešila 🙂 ♥

Leave a Reply