Spomínate si na “obyčajné” rukavice, ktoré vidíte na fotke? My sme ich nosili celé detstvo. Kvôli vyšším mrazom som prešla na zateplené rukavice, ktoré udržia moje ruky v teple. Tieto mi už nestačia. Ak však rukavice používate iba v aute alebo maximálne na presun auto – práca – domov, tak vám postačia aj takéto tenké rukavice. Takmer všade som ich videla iba v čiernej, zelenej alebo tmavej farbe. Nesmierne som sa potešila ružovej verzii a hneď som si ich kúpila. Stáli asi 1 – 2 EUR a rozhodla som sa, že z ich urobím originálny kúsok. Inšpirujte sa a ozdobte si svoje rukavice aj vy. 

Potrebujeme:
rukavice – najlepšie také obyčajné, do ktorých sa bude jednoducho šiť
niť – zlatá, transparentná
ihla 
flitre – na prišívanie , prípadne ak sa rozhodnete pre také na nalepenie, tak potrebujete aj lepidlo 

Postup:

Najjednoduchšie je začať tak, že si na rukavicu rozložíte flitre, ktoré na ňu budete priliepať alebo prišívať. Potom si to odfotiť a je to, môžete prišívať. Vymyslela som si vločku zo zlatých flitrov a potom len tak hocijako rozložené fialovo-modré flitre, vďaka ktorým rukavice vyzerajú ako zasnežené. Určite vám odporúčam použiť transparentnú niť, ktorá má aj trošku elastánu t.j. nebude sa trhať a nebude ju vôbec vidno. 
Voilá a originálna rukavica je na svete. Takto si môžete ozdobiť aj čiapku, šál alebo čokoľvek. Ak použijete ihlu a niť a na ďalší rok sa vám už flitne nebudú páčiť, môžete ich jednoducho odstrihnúť. Ak použijete lepidlo, tak vám tam flitre už zostanú, lepidlo sa nedá pekne odstrániť. Takisto je veľká pravdepodobnosť, že vám flitre začnú opadávať. Radšej ich prišite 🙂



 




******
Našu originálnu tvorbu nájdete v záložke >>> ŠITIE
Ďalšie DIY projekty nájdete v záložke >>> DIY
Kontakt na mňa v časti >>> KONTAKT

******

You May Also Like

2 comments

Tak to je super! 🙂

Tak tohle je velmi povedené. Super nápad. 🙂
welcometomyworld

Leave a Reply