Za posledných pár mesiacov sa mi nakopilo niekoľko doplnkov k mojim outfitov, ktoré vám ukážem v tomto článku. Niektoré ste už videli v outfit príspevkoch a niektoré sú úplne nové a na svojich päť minút slávy čakajú 🙂 

Bižutéria
Bižutériu si vyberám na e-shope www.balkystyle.sk. Vždy ma tam niečo zaujme a takisto sa mi páčia aj ceny 🙂 Tento krát som si vybrala visiace náušnice (asi prvé v mojom živote), sadu prsteňov, ktoré sú toto leto veľkým hitom a červený náramok s kotvou. Ideálne na leto.

Prstene sú zlatej farby, v rôznych veľkostiach – šírkach a môžete ich nosiť podľa nálady. Napríklad si dáte iba dva alebo všetky štyri. Kúpite ich TU za cenu 3,10 EUR.

  • Obvod: prsteň 1: 5cm, prsteň 2: 4,4cm, prsteň 3: 5cm, prsteň 4: 5cm
  • Výška: prsteň 1: 1,5cm, prsteň 2: 1cm, prsteň 3: 0,5cm, prsteň 4: 0,3cm
  • Rozmer: prsteň 1: 16, prsteň 2: 14, prsteň 3: 16, prsteň 4: 16
Výrazné visiace náušnice ma zaujali farbou, ktorá sa mení podľa toho ako na ne dopadá svetlo 🙂 Buď sú ružové, modré, oranžové alebo fialové. Kúpite ich TU za cenu 4 EUR.
  • Rozmery: 80 mm x 27 mm
  • Farba: medená, biela, ružová, červená
Červený náramok s kotvou sa mi hodí k letu najviac. Napríklad aj v outfite, v ktorom ho vidíte na fotke (celý bude v ďalšom článku). Modré pásikavé tričko, rifľové šortky alebo sukňa a môžete ísť k vode alebo sa plaviť po mori 🙂 🙂 Kúpite ho TU v piatich farbách za 1,50 EUR.
Klobúk
V mojej “zbierke” sú už dva slamené klobúky. Čierny, slamený s čiernou stuhou a teraz som sa rozhodla rozšíriť ju o veľký klobúk z tohto e-shopu. Ten s čiernou stuhou je viac pánsky a tento je viac romantický a ženský 🙂 Kúpite ho TU a vidieť ste ho mohli v TU v outfite.

Slnečné okuliare
Okuliarov nie je nikdy dosť. O mojej “zbierke” som vám písala TU, teraz do nej pribudli ďalších dvojo. Prvé sú z e-shopu letnyhit.sk. Nájdete tu rôzne druhy okuliarov od výmyslu sveta. Mňa zaujala kategógia clubmaster. Vybrala som ti TIETO za cenu 6,99 EUR. Kúpite ich aj s inou farbou skiel.  Modré, fialové alebo zelené. Sedia perfektne a veľmi som si ich obľúbila.
Druhé slnečné okuliare sú z Oriflame. Videli ste ich už vo viacerých bielych outfitoch, napr. TU a TU. Prečítať si o nich môžete aj v najnovšej recenzii Oriflame katalóg 10 TU alebo si ich objednajte TU. Cena okuliarov je 9,99 EUR. 
Kabelky
Listovú červenú kabelku som zvolila, ako vhodný doplnok k mojim pásikavých tričkám, sukniam a šatám 🙂 Objednala som si ju z rovnakého e-shopu ako oranžové okuliare TU.  Cena je príjemných 9,99 EUR a môžete si vybrať až zo 14 farieb!!! Retiazka je veľmi ľahučká a dá sa odopnúť.



Druhá malinká kabelka je z e-shopu shein TU. V popise je uvedená farba “hnedá” no mne príde skôr ako oranžovo hnedá. Veľmi ma prekvapila kvalita kabelky, nečakala som niečo extra resp. kabelky z tohto e-shopu som ešte nemala, ale verila som mu, lebo oblečenie je naozaj perfektné. Stále sa neviem vynadívať ako ju šili. Je taká malinká a tak prepracovaná. Retiazka je poriadne ťažká a myslím, že keby ste ju použili v sebaobrane, tak útočníka na pár minút omráčite 🙂 🙂 Nedá sa odopnúť. Kúpite ju TU. Má veľa vnútorných vreciek a dokonca aj zips a úplne perfektné predné zapínanie. Odporúčam.

Topánky

Topánkam som neodolala na eshope shein TU. Milujem tento strih a farbu. Tieto sú doplené zlatými detailami na opätku a na zapínaní okolo nohy. Majú plnú špičku a cítim sa v nich príjemne. Pre dámy, ktoré sa ma pýtali na kvalitu topánok a kabeliek, potvrdzujem, že nie len oblečenie, ale aj topánky a kabelky sú perfektné. Uvidíme, čo to urobí po pár mesiacoch nosenia 🙂 Kúpite ich TU za super cenu.  
Hodinky
Drevené hodinky JORD som vám už ukázala na mojom FB a INSTAGRAME. Úplne ich zbožňujem. Ani neviem, že ich mám na ruke. Sú ľahučké, vôbec nevadia na ruke a majú úplne dokonalý dizajn. Pozrite TU, predávajú rôzne tvary, farby dreva a rôzne tvary ciferníkov. Ja mám TIETO s krásnym menom Ely 🙂 Ktoré zaujali vás? 

You May Also Like

5 comments

Wow, Ivi. Všecko krásné a ty naušnice ti ohromně sluší 😉 A palec nahoru za odvahu je nosit.

http://www.obycejny-blog.blogspot.com

wow ! I lvoe every single piece <3 I am obsessed with your new stuff :))

wááw. .a pristanu ti tie zaušky 🙂

super článok, všetko je super 🙂 skoro som odpadla, že tie náušnice stáli len 4 eurá! asi sa po tej stránke chvíľu potúlam 😀

http://www.beautiful-savage.blogspot.sk

Bože ty delší náušnice jsou super!
Zvu tě na můj blog: Beauty by K.

Leave a Reply