Známa veta “mne je teplo poďme k vode” a tak sa aj stalo. Tento krát sme zavítali do Kováčovej. Ale kedže podľa môjho imunológa nesmiem byť na priamom slnku veľmi dlho, tak sme išli po robote o tretej. Ja vodu jednoducho milujem, vedela by som v nej byť aj celý deň. Tešila som sa ako malé dieťa ako sa budem blázniť vo vode.
The well-known phrase I am warm. Let’s go swimming. and so it happened. This time we visited the Kováčová. But since according to my immunologist may not be in direct sunlight for very long, so we went after work on the third hour. I just love water, I can be in it the whole day. I enjoyed as a small child as I fool with water

Zvolila som jednoduchý outfit: tričko a šortky. Nepôsobil ani elegantne ani príliš športovo, takže vhodný aj do práce aj k vode. A samozrejme som so sebou zobrala aj Coco Chanel (na prívesku) nech sa osvieži 🙂 Toto boli moje prvé šortky, ktoré som si kúpila asi pred rokom a pol a zatiaľ som nenašla lepšie. Sú už síce ošúchané ale ja ich mám veľmi rada a aj bodky mám veľmi rada, takže som sa cítila veľmi fajn. Inak opasok má cca 20 rokov, nosila ho moja mama v páse ku šatám, a už je v mojej skrini.
I chose a simple outfit: T-shirt and shorts. I was not even an elegant or too sporty, so well suitable to work well for water. And of course I took with me and Coco Chanel (the to the necklace) let it be refreshing. This was my first shorts that I bought (about a year and a half) and still have not found better. Although they are already worn but I like it and I like the dots too, so I felt very good in this outfit. Otherwise the belt is about 20 years, my mother wore it to the waist dress and it’s in my closet.
shoes: D.I.Y

tričko: Newyorker
shorts: House vintage
belt: vintage (20years old by my mom)

necklace: made by Vika
earrings: Gate
Slnko pálilo, ľudí bolo neskutočne veľa a ja sa v plávkach nefotím 🙂
The sun shining, people were very much and I do not like a swimsuit shoot :)
hat: Terranova
swimsuit: H&M Germany (bikini) and F&F (upper)
nail polish:  BeYu from Germany
Have a nice day 
Klepi

You May Also Like

10 comments

Krásná jsi ! 🙂

Ďakujem Simča 🙂

juuuj bodkované tričko, veľmi pekné!!! aj kraťasky sú super 🙂

Ďakujem suzie 🙂

Tééda..krásný outfit,ty jsi ještě krásnější a obrázky po pravé straně blogu jsou opravdu povedené..;)

ďakujem ti Pretty Michell 🙂 som rada, že sa obrázky pácia a ďakujem za pochvalu 🙂

bodkované tričko ♥ a ten medailónik je tiež krásny:) krásne fotky

ďakujem Beth 🙂 ja bodky milujem 🙂

to tričko je skvelé! a ten náhrdelník tomu dodáva taký šmrnc-celkovo ten outfit- no všimla by som si ťa teda na ulici.Jedno veľké like ! 🙂

jeeej Ďakujem krásne AJKA :))))

Leave a Reply