Ako plánujete stráviť posledný deň v roku 2018? V teplúčku v rodinnej pohode a pozeraním filmov? Na chate s kamarátmi a spoločenskými hrami? Alebo plánujete silvestrovskú párty v žiari reflektorov na tanečnom parkete? Vždy som túžila po silvestrovskej oslave, na ktorú by som si mohla obliecť krásne šaty bez rukávov, vysoké lodičky, dať si červený rúž a v ruke držať iba pohár so šampanským. Zatiaľ mi to nevyšlo, ale raz určite. Ak sa chystáte privítať Nový rok vo veľkom štýle, vybrala som pre vás niekoľko zaujímavých, a hlavne ligotavých, kúskov z kolekcie MOHITO. Vyberala som v kamennom obchode v Banskej Bystrici, kde aktuálne prebiehajú výpredaje, ktoré by ste rozhodne mali využiť. 




Pri pokladni nájdete zrkadlovú stenu s množstvom bižutérie. Najradšej nosím malé nenápadné náušnice, ale raz za rok môžu byť aj ligotavejšie a oveľa väčšie. Napríklad tieto štrasové sú ideálne na silvestrovské oslavy. Potom už nepotrebujete žiadne ďalšie doplnky, maximálne prsteň. Nechajte vyniknúť jeden kúsok krásnej bižutérie. A potom sa presunieme rovno k môjmu najobľúbenejšiemu kúsku, šatám.
Ako prvé ma zaujali zamatové šaty, ktoré boli trošku skryté resp. sú tesne pred kabínkami. V ponuke sú takéto krátke v bordovej farbe a dlhšie v čiernej farbe. Majú véčkový výstrih v prednej aj zadnej časti, zapínajú sa na zips vzadu, takže budete potrebovať asistenciu pri zapínaní. Sú podšité a sukňa má sklady a strih do áčka. Šaty sú skutočne nádherné, na postave vyzerajú veľmi pekne, perfektne mi sadla veľkosť 36/S, nikde nič neodstávalo ani netlačilo. Na mňa sú trošku krátke, ale to je len môj osobný pocit, pretože nosím šaty ku kolenám, nie do polovice stehna. Jednoducho som sa v nich cítili príliš odhalene, a preto by som siahla po čiernych dlhších. K takýmto šatám stačí doplniť krásny náhrdelník alebo iba výrazné náušnice a je to. Topánky odporúčam hladké.
Ako druhé šaty ma zaujali tieto neforemne visiace krásky. Na vešiaku vyzerali nič moc. Práve preto som si ich chcela obliecť, aby som vás presvedčila, že aj to čo na vešiaku nevyzerá vôbec dobre, na postave vyzerá úplne inak. Ide o elastické šaty bez zapínania. Obliekajú sa cez hlavu a “ramienka” je potrebné prekrížiť. Sťahujú sa na ramená, myslím, že ešte trošku nižšie ako ich mám ja. Pod takéto šaty je vhodná podprsenka bez ramienok a formujúca resp. bezšvová bielizeň. Šaty sú priliehavé a obopínajú postavu. Farbu sa mi nepodarilo zachytiť ani mobilom ani na zrkadlovku. Je tmavo šedá a ligôtky sú tmavomodré a fialovo-ružové. Naozaj očarujúce. Šaty sú vhodné pre vyššie dámy s malými prsiami. Na instagrame sa vám síce na mne páčili najviac, ale práve tieto šaty sa mi hodili najmenej. Mám väčšie prsia a veľmi úzky pás a prekrížený vrch moju postavu vizuálne totálne deformoval. Prsia opticky zväčšoval a pás ešte viac zvýraznil, takže som sa  v nich cítila veľmi zle.  Oblečenú mám veľkosť S a ako vidíte v páse mi boli veľké a cez prsia by som prijala trošku volnejšie. Trblietky naviac veľmi padávali, takže som mala celé telo ako natreté ligotavým krémom a podlaha bola totálne celá trblietavá. Neviem, či sa to dá nejako zafixovať vypratím alebo šaty úplne zničíte. Šaty neškriabali, toho sa nemusíte obávať. Trblietavé sú len z jednej strany. K šatám odporúčam bohaté vlny prehodené na jednu stranu a vysoké lodičky. Doplnky by som zvolila visiace náušnice a náramok.
Zavinovacie čierne šaty s malinkými lesklými kamienkami boli mojou top voľbou. Zavinovacie šaty pristanú každej postave, verte mi. Šaty však na instagrame dostali najmenej hlasov resp. najviac negatívnych reakcií, že mi nepristanú, deformujú postavu alebo že sú pre staršie ročníky.  Mne sa však veľmi páčili a cítila som sa  v nich vynikajúco. Sú elastické, bez zapínania, obliekajú sa cez hlavu. Dĺžka je kratšia ako pri prvých zamatových, ale tým, že sú obtiahnuté, tak mi to nejako extra neprekážalo. Veľmi sa mi páči, že majú v páse gumičku, takže vás to neobmedzuje v pohybe ani v konzumácii. Dlhé rukávy sú zo šifónu, takže ide skôr o “ozdobu” ako o to, že vás zahrejú. Ako doplnky by som zvolila náramok, výrazné náušnice a vlasy vyčesané do copu. Vyblázniť sa môžete na lodičkách a zvoliť rôzne farby.
Ako posledné som vyskúšala čierne šaty so zlatou aplikáciou. Pod tieto šaty opäť odporúčam podprsenku bez ramienok t.j. vhodné sú ak máte menšie prsia. V žiadnom prípade si nedávajte priesvitné ramienka. Šaty sú veľmi pekné, zapínajú sa na boku na zips a zdalo sa mi, že časť okolo krku je elastická. Mám oblečené M a sú mi trošku veľké. Tieto šaty boli perfektné, no ja potrebujem na podprsenke ramienka, takže preto by som si ich nekúpila. Dĺžka je moja obľúbená, ku kolenám, sukňa má strih do áčka a sú prestrihnuté v páse. K šatám stačí doplniť malé náušnice a výrazný prsteň alebo náramok.

Ktoré šaty sa vám na mne páčia najviac? A ešte malá inšpirácia na ďalšie ligotavé kúsky z MOHITO. Napíšte mi ako budete tráviť Silvestra vy :). 



 


******
Našu originálnu tvorbu nájdete v záložke >>> ŠITIE
DIY projekty nájdete v záložke >>> DIY
Kontakt na mňa v časti >>> KONTAKT

******

You May Also Like

One comment

Moc pěkně udělaná inspirace 🙂 určitě se někomu bude na párty hodit, nejen na tu silvestrovskou 🙂

Přeji klidné a šťastné svátky 🙂
Nela z blogu Růžová rtěnka

Leave a Reply