V prvom článku o trendoch v oblasti módy na obdobie jeseň/zima 2018/19 som vám predstavila farebné pančuchy, v ktorých budete naozaj in. Farebné pančuchy nenosím, príde mi to veľmi neprirodzené, ale rozhodla som sa, že zmena je život. Vystúpila som so svojej zóny komfortu a rozhodla som sa vyskúšať tento módny trend na vlastnej koži. Na začiatok som zvolila tmavo-bordovú farbu pančúch. V kamenných obchodoch sa dostanete najskôr k čiernym, hnedým, tmavo-modrým a bordovým pančuchám. Veľmi výnimočne, napríklad v dm, nájdete aj červené, a na e-shopoch si môžete vybrať aj odvážnejšie farby. Tieto bordové som si kúpila už poriadne dávno, myslím, že ešte na niektorej z dovoleniek v Nemecku, v dvojbalení s hnedými. Hnedé nosím veľmi málo, vlastne ani neviem, čo mi to vtedy napadlo, kupovať si farebné pančuchy. Do outfitu som bordové pančuchy skombinovala s bordovými lesklými mokasínami, čiernymi šifónovými šatami s malinkými ružovo-bordovými kvietkami, čiernou koženkovou bundou, malou kabelkou a ružovo-bordovými veľkými okuliarmi. V botníku mám aj bordové matné resp. semišové baleríny, ale keď som si to celé obula dokopy, tak som mala pocit, že moje nohy nie sú “ukončené”, tak som zvolila lesklú variantu, aby sa trošku odlišovali od pančúch. Do outfitu som skombinovala iba dve farby a bordovú v rôznych odtieňoch. Takto som sa cítila veľmi fajn a pančuchy mi nakoniec aj pochválili okoloidúci. 

šaty: house; koženková bunda: f&f; okuliare: shein; kabelka: Ivana Klepáčová (DIY postup); pančuchy: c&a; mokasíny: zara

photo by: Janka Šípkova – Janka Šípka photography



 


******
Našu originálnu tvorbu nájdete v záložke >>> ŠITIE
DIY projekty nájdete v záložke >>> DIY
Kontakt na mňa v časti >>> KONTAKT

******

You May Also Like

One comment

Outfit vypadá moc hezky a zajímavě. Právě ty červené punčochy tomu dodaly tu třešničku na dortu 🙂 Já jsem si poslední dobou také zvykla nosit šaty i ten v chladnějším období.

Blueberry Pink

Leave a Reply