V kampani 15/2018 Oriflame nájdete veľmi veľa noviniek, ktoré som otestovala. Veľmi som sa potešila novinkách z rady Giordani Gold – krycí krém a rúže  Master Creation a zhusťujúca podkladová  báza na mihalnice Giordani  Gold Iconic. Ďalej Oriflame predstavil radu Dreem Sleep, vďaka ktorému bude váš spánok ešte lepší a otestovala som aj novinky NovAge. Napíšte mi, ktoré novinky ste otestovali vy a aká je vaša skúsenosť s nimi. 

Krycí krém Giordani Gold MasterCreation
informácie z katalógu:

Krycí krém s klinicky potvrdenými výsledkami dodáva tvári bezchybný a zároveň prirodzený vzhľad, podporuje jej mladistvosť, rozjasňuje, vyhladzuje a vyživuje pleť. Má ľahkú luxusnú textúru, ochranný faktor SPF 18 a filter proti znečisteniu z prostredia. Klinické testy potvrdili, že okamžite redukuje vzhľad jemných liniek a rozjasňuje pleť. Vyhladzuje a hydratuje pleť a zjednocuje jej tón.



množstvo:  30 ml
kód: 35235, 35236 
cena: 19,90 €  11,99  €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Krycí krém GG Master Creation je úplná novinka, ktorú si zamilujete. Krycí krém sa nápadne podobná hodvábnemu kryciemu krému, ktorý je v ponuke v piatich odtieňoch. Tento však nemá kvapátko, ale pumpičku. Hodvábny zmatňuje a tento Master creation je taký viac krémový. Hodváby je v piatich odtieňoch a nová rada Master Creation až v siedmych odtieňoch. Vyskúšala som dva lebo som si nebola istá, ktorý odtieň mi sadne. Keďže mám veľmi svetlú pleť, tak som siahla po 35235 Rose Porcelain Cool a 35236 Soft Vanilla Warm. Už podľa názvu vieme, že jeden odtieň bude mať teplý a jeden studený podtón. Obávala som sa, že jedne bude veľmi biely a druhý veľmi žltý alebo ako ten odtieň definovať. Rozdiel medzi nimi je, ale sadli mi obidva. Vlastne som skúsila na polovicu pleti jeden odtieň a na druhú druhý a nevedela som nájsť rozdiel. Keď si ho však aplikujem a rozotriem na opaku ruky, ako je dole na fotke, tak rozdiel vidno. Vanilla je skutočne teplý so žltým podtónom, ale to vlastne pleti iba dodá takú zdravú farbu a Porcelain je oproti vanilla odtieňu trošku chladnejší a mne príde viac prirodzenejší farbe mojej pleti. Sadli mi však obidva. Môžem potvrdiť bezchybný vzhľad a dá sa aj vrstviť t.j. najprv si aplikujete jednu vrstvu a potom ešte jednu (toto som však zatiaľ použila iba v prípade fotenia, inak používam jednu). Pekne zamaskoval aj drobné nedostatky a kruhy pod očami. Má veľmi príjemnú textúru, naozaj slovo luxusná ako je v popise to vystihuje najlepšie.  Master Creation sa mi veľmi páči a rozhodne odporúčam vyskúšať. Veľmi ma zaujal ten filter proti znečisteniu z prostredia, ktorý však neviem dokázať, ale je to minimálne presvedčivé 🙂 


fotky výrobku:

? odporúčam

 Rúž na pery Giordani Gold MasterCreation 
informácie z katalógu:

Krémový rúž s bohatými pigmentmi a dvojitým účinkom pre okamžité a dlhotrvajúce omladenie pier a podporu ich vitality a plnosti. Obsahujú hydratačné a omladzujúce biomimetické peptidy, ktoré viditeľne zlepšujú vzhľad pier okamžite aj po čase. Luxusný rúž dostanete v desiatich žiarivých odtieňoch. Ookamžite minimalizuje známky starnutia pier & pery sú intenzívne hydratované.



množstvo: 4 g
kód: 33392, 33393, 33391 
cena: 11,90  € 6,99  €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Z rady Giordani gold poznáme niekoľko rúžov, ktoré sú v podobných zlatých flakónoch. GG Iconic, GG Iconic Mate a teraz aj Master Creation. Obaly sú vymyslené veľmi šikovne a rozlíšite ich vďaka flakónu, ktorý je pri každom type rúžu trošku iný. Tento má v spodnej časti malé znaky GG. Pôsobí skutočne luxusne. Má vysokú pigmentáciu, farby sú sýte a pripomínajú mi jesenné listy.  Vybrala som si tri 33391 Regal Amber, 33392 Red Romance a 33393 Graceful Mauve. Ide o odtiene červenej farby, ale každý je úplne iný. Ako milovníčke červených rúžov som si zamilovala Red Romance, ktorý má takú veľmi peknú farbu, nie je to krvavočervená, ale skutočne taká tlmená červená, ako jesenné lístie. Veľmi sa mi páči aj textúra,  rúže nemajú ani vysoký lesk ani nie sú matné, sú to také “klasické” rúže (myslím tým že ani lesklé ani matné). Pery sú skutočne krásne a vyzerajú ako keby som predtým použila nejakú bázu na ich vyhladenie. Rúže používam veľmi rada do práce aj na voľný deň. Dlho vydržia napríklad aj raňajky a kávu a to je už úspech. Super, smelo do nich. 


fotky výrobku:

? odporúčam



Zhusťujúca podkladová  báza na mihalnice Giordani  Gold Iconic 
informácie z katalógu:

Nalíčte si mihalnice skutočne luxusným spôsobom pomocou podkladovej bázy Giordani Gold. Ľahké penové zloženie vyživuje a dodáva objem aj tým najmenším mihalniciam. Zloženie s bielymi pigmentmi zintenzívňuje farbu špirály, s ktorou sa dokonale mieša, pričom nezanecháva žiadne stopy. Hovorí sa, že ženský šarm sa ukrýva v očiach. Giordani Gold vám podáva pomocnú ruku, aby aj vaše oči vyzerali úžasne. Dodajte svojim mihalniciam výživu a objem podkladovou bázou a konečný atraktívny efekt viacúčelovou špirálou. Nechajte oči, nech to povedia za vás! 



množstvo:  8 ml
kód: 33656
cena: 8,90 €  4,99 €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Podkladovú bázu som skúšala už na pery, pleť a aj pod očné tiene, no bázu na mihalnice som ešte nikdy neskúšala. Báza je v bielom flakóne ozdobená zlatou farbou, a teda ľahko rozpoznateľná v kozmetickej taštičke aj v nádobke v kúpeľni. Podkladová báza má bielu silikónovú kefku resp. aplikátor a takisto a bielu farbu. Takže po nanesení, budete mať biele mihalnice 🙂 Mne to však uľahčuje maľovanie spodných mihalníc, pretože sú kratučké a neviditeľné, takže takto ich presne vidím. Po nanesení farba začne pomaly meniť farbu a takmer ju nevidno. Potom už iba naneste obľúbenú špirálu a je to. Mihalnice sú hustejšie a ak použijete predlžujúcu špirálu GG , tak aj dlhšie. Ja som veľmi spokojná. Báza nemá žiadnu špecifickú vôňu, nemala som žiadne alergické reakcie ani mi neslzili oči (a to moje sú dosť citlivé). Takže odporúčam.

fotky výrobku:

? odporúčam



DREAM SLEEP

Doprajte si dlhší a kvalitnejší spánok, ktorý zregeneruje vaše telo aj myseľ. Predstavujeme vám novú kolekciu Dream Sleep, obohatenú o esenciálne oleje a príjemnú levanduľovú vôňu s vedecky potvrdenými relaxačnými účinkami. Upokojujúce produkty vás zbavia napätia a stresu, predĺžia a skvalitnia váš spánok. Ráno sa tak zobudíte oddýchnutá a pripravená do nového dňa.



 Sprej na telo a vankúš Dream Sleep 
informácie z katalógu:

Sprej na telo a vankúš s obsahom esenciálnych olejov a levanduľovej vône s vedecky potvrdenými upokojujúcimi účinkami predĺži a skvalitní váš spánok. Budete sa vďaka nemu ráno cítiť svieža a oddýchnutá. Limitovaná edícia.



množstvo: 100 ml
kód: 34180 
cena: 9,90 € 4,99  €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Patrím k skupine ľudí, ktorí nevedia len tak vypnúť a oddychovať. Neustále musím niečo robiť a moja hlava je non-stop v prevádzke. Podľa mňa aj keď spím tak musí vymýšľať nezmyselné sny a zobudiť ma 🙂 Takže keď som si prečítala o tejto novej sade/rade Dream Sleep, vďaka ktorej by som sa mala lepšie vyspať tak som sa veľmi potešila. V sade nájdete sprej, olej a masku na oči. Sprej  má nádhernú levanduľovú vôňu. Ukrýva sa v plastovej fľaštičke a aplikuje sa rozprašovačom. Rozprašovač je veľmi jemnučký a nemusíte sa báť, že budete mať mokrý vankúš, lebo už aj také rozprašovače som zažila, že to skôr kvapkalo ako rozprašovalo. Vôňa je božská a je to niečo úžasné. Ak milujete vôňu levandule, tak tento sprej jednoducho musíte mať. Zaspávala som s úsmevom a nešla som sa odlepiť od vankúša (ani ráno).  Najradšej by som si ho nasprejovala všade aj do vlasov aj do skrine na oblečenie aj na pyžamo 🙂 



fotky výrobku:

? odporúčam



 Telový olej Dream Sleep 
informácie z katalógu:

Relaxačný telový olej obsahuje esenciálne oleje a levanduľovú vôňu s vedecky potvrdenými upokojujúcimi účinkami. Pomôže vám dosiahnuť dlhší a kvalitnejší spánok, po ktorom sa ráno budete cítiť svieža a oddýchnutá. Limitovaná edícia.



množstvo: 100 ml
kód: 34179
cena: 7,90 € 4,99  €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Telový olej je druhý produkt. Tento krát sa aplikuje na telo. Aplikovať ho môžete na ruky, ramená aj na celú pokožku. Jemne  ho do pokožky vmasírujete, aby  bola hladká a hydratovaná. Telový olej vás tiež zbaví napätia a upokojí vašu myseľ. Môžem to len a len potvrdiť. Levanduľa má zázračné účinky. Obidva produkty mám už týždeň – dva pri posteli a vytvorila som si taký večerný rituál. Milujem tú vôňu. 



fotky výrobku:

? odporúčam



Maska na spanie 
informácie z katalógu:

Jemná čalúnená maska na spanie zabráni vnikaniu svetla do očí, aby ste mohli rýchlejšie a ľahšie zaspať. Spolu s produktmi z kolekcie Dream Sleep vám pomôže dosiahnuť dlhší a kvalitnejší spánok. Ráno sa tak budete cítiť svieža a oddýchnutá. Limitovaná edícia. Materiál: elastan, polyester.



rozmery: 18 x 7 cm
kód: 31837
cena: 5,99 €  


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

A keď už máte všetko krásne navoňané t.j. pokožku aj vankúš a oblečenie, tak si stačí dať na oči masku a o spánok je postarané. Zo začiatku mi trošku robilo problém spať s maskou na oči, ale druhú noc som si už zvykla a bolo to super, lebo ma ráno nebudilo slnko, ale budík. A cez víkend to bolo ešte lepšie, spala som aj do pol desiatej 🙂 Maska je mäkká a ozdobená hviezdičkami, ako nočná obloha. Za mňa sú všetky produkty super. 

fotky výrobku:

? odporúčam





Obnovujúci pleťový píling NovAge  
informácie z katalógu:

Obnovujúci píling šetrne a efektívne odstraňuje odumreté pleťové bunky, vyhladzuje vrásky, viditeľne zlepšuje textúru pleti a dodáva jej mladistvý, žiarivý a obnovený vzhľad. Obsahuje zmes alfa hydroxy (AHA) a beta hydroxy (BHA) kyselín a enzýmy z granátového jablka, známe pre svoje exfoliačné vlastnosti.

• 16% ZLEPŠENIE BUNKOVEJ REGENERÁCIE – KLINICKY POTVRDENÉΔ1
• PLEŤ VYZERÁ OKAMŽITE OBNOVENÁ – 94%*
• PLEŤ VYZERÁ OKAMŽITE JASNEJŠIA – 93%*
• ŠETRNE ODSTRAŇUJE ODUMRETÉ BUNKY KOŽE – 97%*
• OKAMŽITÉ ZLEPŠENIE TEXTÚRY PLETI – 88%*



PREČO BY STE MALI POUŽÍVAŤ PÍLING?

Keď sa odumreté pleťové bunky nahromadia na povrchu pleti, pleť začne vyzerať mdlo a póry aj jemné vrásky sa zviditeľnia. Nahromadené odumreté bunky môžu navyše brániť pleti v optimálnom vstrebávaní produktov pleťovej starostlivosti. Píling je preto veľmi dôležitou súčasťou starostlivosti o pleť. Dodáva jej zdravý vzhľad a uľahčuje absorpciu ostatných produktov pleťovej kozmetiky



množstvo: 100 ml
kód: 33988
cena: 10,90 €  7,99  €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Novinka NovAge je obnovujúci pleťový píling, ktorý ale nie je ako klasický píling ako poznáte. Neobsahuje žiadne drsné guličky ani časti ako sme zvyknuté pri pílingoch. Tento je jemný a úplne hladký. Ako sa teda používa? Používajte ho večer, dvakrát do týždňa (nie po sebe idúce dni). Najprv si pleť umyte a vysušte uterákom. Na tvár a krk naneste tenkú vrstvu Obnovujúceho pleťového pílingu NovAge, pričom sa vyhnite očným partiám. Nechajte pôsobiť 20 minút. Potom jemne masírujte krúživými pohybmi po dobu 1 minúty. Pleť opláchnite teplou vodou a vysušte. Po použití naneste ostatné produkty každodennej rutiny NovAge – pleťové sérum a nočný krém. Takže je to ako kombinácia masky a pílingu v jednom. Pleť je však po použití skutočne veľmi pekná a hladká. Veľmi ma zaujalo, že vyhladzuje vrásky a viditeľne zlepšuje textúru pleti. Veľmi sa z tejto novinky teším.



fotky výrobku:

? odporúčam



Čistiaci gél NovAge Supreme 
informácie z katalógu:

Čistiaci gél, ktorý šetrne čistí pleť bez toho, aby narúšal jej ochrannú bariéru. Zároveň ju hydratuje, tonizuje a zanecháva nádherne jemnú a pružnú. Obsahuje čistiace, hydratačné a upokojujúce komplexy. Klinicky, spotrebiteľsky a dermatologicky testovaný.



množstvo:  150 ml
kód: 33984
cena: 15,90 €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Čistiaci gél NovAge Supreme je úplná novinka, aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá. Je súčastou všetkých sád NovAge a nenájdete v nich už tonizačnú vodu a čístiaci gél alebo mlieko. Tieto dva produkty nahradil jeden. Tento gél obsahuje kombináciu čistiacich a tonizujúcich látok, ktoré dôkladne odstraňuje nečistoty a make-up, avšak vďaka svojmu jemnému zloženiu nenarúša prirodzenú lipidovú vrstvu kože, čím zanecháva pleť vláčnu, sviežu a vypnutú ako po použití pleťového tonika. Takto ošetrená pleť dokáže prijať maximum z následne použitých výživných sér a krémov NovAge. A to všetko v jednom jedinom kroku. Neviem či si na tento jeden krok zvyknem, pretože som bola naučená najprv odstrániť make-up mliekom, potom si ju vyčistiť gélom a nakoniec uzavrieť póry vodou. Jedno je jasné, je to oveľa jednoduchšie. Použitie: Tvár si navlhčite čistou vodou a na ruky si naneste také množstvo gélu, aké dávkovač vydá po jednom stlačení pumpičky. Gél v rukách rozotrite a krúživým pohybom naneste na celý povrch pleti tváre a krku s výnimkou očných partií. Dôkladne zmyte teplou vodou a kožu jemne osušte. Môžete zopakovať podľa potreby



fotky výrobku:

? odporúčam


Špongia na čistiaci  gél NovAge 
informácie z katalógu:

Maličká špongia, ktorá mení čistiaci gél na luxusnú krémovú penu. Jednoducho ju navlhčite, naneste na ňu čistiaci gél a napeňte trením v rukách. Materiál: PU pena.

Priemer: 5 cm
kód: 30891
cena: 2,49 €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Špongia je pomôcka k novému čistiacemu gélu NovAge. Čistiaci gél má už podľa názvu gélovú konzistenciu a vďaka tejto okrúhlej špongii sa zmení na krémovú penu. Pozor nepoužíva sa priamo na pleť. Špongiu navlhčite do otvoru dajte jedno stlačenie gélu a v ruke stláčajte. Takto vytvoríte peňu, ktorú môžete aplikovať na tvár. Hmmm no ja neviem, penu si viete vytvoriť aj čistiacou kefkou alebo hubkou. Je to skôr o tom, čo preferujte viac, či si penu vytvoríte pomocou špongii alebo použijete prístroj na čistenie.



fotky výrobku:

? odporúčam





Vyhladzujúci krém na redukciu vrások a pórov NovAge  
informácie z katalógu:

Vyhladzujúca podkladová báza okamžite minimalizuje viditeľnosť pórov aj jemných liniek a dodáva pleti mladistvejší a vyhladenejší vzhľad. Vďaka špeciálne vyvinutému komplexu Opt-blurring znižuje viditeľnosť nedokonalostí pleti už za niekoľko sekúnd. Jemným vklepkaním naneste na cieľové partie pleti po nanesení pleťového séra a krému.Ak chcete použiť krycí krém, podkladový krém naneste podeň



množstvo: 30  ml
kód: 33944
cena:  22,90  €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:




fotky výrobku:

? odporúčam


Prsteň Linka 
informácie z katalógu:
Materiál: mosadz, mosadzné pokovovanie, elektro pokovovanie.  Testovaný na nikel.



vnútorný priemer:1.7 cm; vnútorný obvod: 4.8 cm; šírka: 2 cm
kód: 31472 
cena:  4,99   €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Prsteň Linka je môj favorit. Bola to láska na prvý pohľad, v katalógu, a potom aj na prvý reálny pohľad 🙂  Je veľmi ľahučký, tenký a na pohľad jemný a pritom výrazný. Úplne som sa do neho zbláznila. Vyzerá na ruke tak originálne a šik. Smelo do neho. K prsteňu si môžete doobjednať aj náušnice, ktoré vyzerajú rovnako krásne. Ja však také veľké náušnice nenosím, takže by som ich nevyužila.

fotky výrobku:

? odporúčam

Tekutý rúž na pery The ONE Lip Sensation Matte Mousse 
informácie z katalógu:

Lip Sensation prichádza s novou škálou matných rúžov, tentokrát v hlbokých nahých odtieňoch. Ľahučké penové rúže s vysokým krytím v odtieňoch pre všetky typy žien sa postarajú o príťažlivý matný vzhľad vašich pier

množstvo: 5 ml
kód: 35828 tempt burgundy
cena:  10,50 € 6,99  €


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

Ako som písala v predchádzajúcej recenzii, tak The One matné tekuté rúže nájdete v katalógu v nových nahých odtieňoch. Vybrala som si dva odtiene a v predchádzajúcej kampani mi prišiel iba jeden a teraz mi doposlali aj druhý. Tento má nádhernú jesennú farbu. Výrazná burgundy t.j. bordová. Je to pre odvážne dámy 🙂 Je poriadne matný a mám už odsledované, že pri bordových a fialových odtieňoch je nutné mať pekné pery. Tým myslím použiť nejaký píling a balzam na pery. Pri bordovom a fialovom odtieni vidno každý kúsok zoschnutej kožtičky naozaj verte mi. A pri matných ešte viac. Farba je však nádherná a ja som si ju zamilovala aj keď je výrazná. Vtedy stačí ubrať trošku na očiach aby ste nemali výrazné aj oči aj pery. Všetko s mierou.

fotky výrobku:

? odporúčam

Vyživujúci komplex na vlasy a nechty 
informácie z katalógu:

základné živiny. Vlasy vyzerajú bohatšie aj hustejšie a nechty sú pevnejšie. Užívajte 2 tablety jedenkrát denne minimálne po dobu troch mesiacov.


množstvo: 42 tabliet  x 730 mg
kód: 28507

cena: 21,90 € >> Ak si kúpite VYŽIVUJÚCI KOMPLEX NA VLASY A NECHTY dostanete ŠAMPÓN a ZLUPOVACÍ PODKLADOVÝ LAK ZADARMO pozri stranu 67


moje hodnotenie výrobku / môj názor:

So stále chladnejším počasím sa mi opäť začali zhoršovať nechty. Preto som sa rozhodla, opäť nasadiť wellness kúru na vlasy a nechty. Je pravda, že sa mi nechty zlepšili až keď sa oteplilo, ale verím, že mi v tom pomohla aj táto kúra. Vyživujúci komplex na vlasy a nechty Wellness je potrebné brať tri mesiace. Tabletky sa berú dve za deň ráno a večer, takže potrebujete približne tri balenia. Tabletky sa veľmi dobre prehĺtajú aj keď nie sú úplne malinké. Chuť je v pohode, a vlastne za ten účinok to stojí 🙂 Teraz môžete využiť super akciu a ak si kúpite tento komplex tak dostanete produkty zadarmo pozri stranu 67 v katalógu.

fotky výrobku:

? odporúčam

foto Ivana Klepáčová


 


******
Našu originálnu tvorbu nájdete v záložke >>> ŠITIE
DIY projekty nájdete v záložke >>> DIY
Kontakt na mňa v časti >>> KONTAKT

******

You May Also Like

2 comments

Na první pohled mě zaujala dvojice Dream sleep, ale když sem si přečetla o levandulové vůní tak mě to zase rychle přešlo 😀 Ale ta tmavá rtěnka na konci. Ta vypadá odstínem hodně hezky 🙂

MagicBeautyLife

Nejvíce se mi líbí ten odstín tekuté rtěnky! Přesně takový odstín si představuji na tohle podzimní období 🙂

Nela z blogu Růžová rtěnka

Leave a Reply