dm drogerie markt zaradila do svojej ponuky novú značku LVLY (čítaj lovely) od známej nemeckej beauty blogerky Paola Maria. Dostupná je exkluzívne v dm a skrýva v sebe výživné zložky manuka medu, ktorý je hotovým zázrakom pre pleť. V ponuke je celá rada starostlivosti o pleť t.j. pleťová voda, čistiaca pena, balzam na pery,  očný krém, maska na pleť a odličovací olej. Otestovala som štyri produkty a v článku si môžete prečítať zaujímavosti o produktoch a aj o mojej skúsenosti s nimi.

<<< VIAC ČLÁNKOV S DM KOZMETIKOU >>>

Manuka med pôsobí protizápalovo, dodáva pokožke hydratáciu a vyčaruje krásnu a zdravú pleť. Pôvodne pochádza z Nového Zélandu. Teraz budem trošku múdra resp. informácie mám z webu dm. Z kvetov rastliny balmína metlatého (Leptospermum scoparium) sa získava nektár, ktorý s medzi inými zapracováva do kozmetických výrobkov. ide o vzácnu rastlinu domorodo nazývanú manuka, ktorá kvitne len 6-8 týždňov v roku. Manuka medu sú pripisované antibakteriálne účinky a zároveň pomáha pleti aj v boji proti nečistotám. Okrem toho pokožku chráni, upokojuje, regeneruje a povzbudzuje tvorbu kolagénu. Výsledkom je zjednotená a ošetrená pleť.  Viac sa dočítate na stránkach dm.
Produkty LVLY sú perfektné pre citlivú, mladú a problematickú pleť. Nedokonalosti vyrážky a komedómy a zápaly sú po pravidelnom používaní menej viditeľné. Pleť je zjednotená, príjemná na dotyk a vypnutejšia. Moja pleť je zmiešaná. Produkty resp.olej, vodu som používala približne dva týždne a masku som použila na 3x.
Odličovací olej LVLY s extraktom z goji sľubuje odstránenie aj vodoodolného make-upu. Žiaľ toto vám potvrdiť nemôžem. Na očiach mi zostala linka aj časť špirály. Naviac som mala pocit, že mi to neodlíčilo ani make-up z pleti. Olej bol však super, keď som mala iba korektor a jednu-dve vrstvy špirály. Vtedy bolo odlíčenie super. No ako náhle som mala linku, tekutý make-up aj púder, tak som s odlíčením nebola vôbec spokojná. Ale vyskúšajte si možno som to len zle použila 🙂 Budem rada ak mi napíšete vašu skúsenosť.
Pleťové tonikum LVLY s extraktom z manuka medu sľubuje odstránenie odumretej časti kožných buniek a mala by pripraviť pleť na následnú starostlivosť, bez toho aby pleť vysušoval alebo vytvoril pocit pnutia. Proti toniku nemám žiadne výhrady. Pleť bola krásne dočistená, čo bolo po použití oleja potrebné, nemala som pocit vysušenia ani pnutia. Takže odporúčam. !! Upozornenie od mojich čitateliek!! – dostala som už tri recenzie, že všetky produkty sú super, okrem tonika, ktoré im spôsobuje veľmi rozsiahle začervenanie pleti, a majú pocit ako keby im horela tvár a natreli si na pleť čili. Tak bacha ak máte citlivú pleť. Ostatné produkty im robia dobre. Ja som takú reakciu na tonikum nemala.
Krém na oči LVLY vďaka výťažku zo zeleného čaju a antioxidantom postará o vitalitu očného okolia a kyselina hyalurónová o potrebnú hydratáciu. Tento krém je hotový zázrak. Veľmi sami páči aplikátor aj konzistencia a účinky. Je to vážne balzam pre vaše jemné očné okolie a vrelo odporúčam. Milujem ho.
Pleťová maska LVLY je vhodná pre citlivú, suchú, ale aj pre zmiešanú pleť. Lipidy z piatich rastlinných olejov rozmaznajú pleť, rozžiaria ju a dodajú jej sviežosť. Účinky masky môžem potvrdiť. Je to niečo skvelé. Pleť vyzerá naozaj super na pohľad a je jemná aj na dotyk. Maska sa skladá z dvoch častí resp.  jedna maska má dve samostatné časti ako keby dve masky a každú môžete použiť na dve použitia. Za mňa je to super. Niečo podobné ako medová maska Balea. Odporúčam
Olej na odličovanie som teda vysadila, lebo som mala pocit, že sa mi pleť poriadne zhoršila, potom som vysadila aj pleťové tonikum a nechala som si iba krém na oči a pleťovú masku. Neviem na 100% potvrdiť, či sami pleť zhoršila práve týmito produktami, ale ako náhle som ich vysadila a vrátila sa k overeným produktom na odličovanie make-upu a tonikum určené pre zmiešanú pleť, tak sa moja pleť opäť ukľudnila a bola opäť bez vyrážok. Krém na oči je úplne TOP a pleťová maska je super na vystresovanú a unavenú pleť. 

Aké máte skúsenosti vy? Budem rada ak mi napíšete

foto Ivana Klepáčová

You May Also Like

2 comments

táto rada kozmetiky bola pre mňa láskou na prvý pohľad, bohužiaľ iba na pohľad, pretože mojej pleti vôbec nevyhovuje. po použití tonika som mala tvár ako v ohni, pálila a štípala ma asi ešte 2-3 hodiny a musela som si prikladať ľadové vrecká aby som ako tak zvládala to pálenie 🙁 takže bohužiaľ LVLY už odvtedy nepoužívam
MakeupbyVeo

hmm ja som sa tiež trošku sklamala, našťastie mi vyhovuje aspoň maska a očný krém, ale som rada, že nie som jediná s takou skúsenosťou … ja si myslím, že ten med môže presne pôsobiť aj agesívne na niektorý typ pleti nie len blahodárne … ale o tom to je, pre nás jednoducho táto kozmetika nebola stvorená

Leave a Reply