Kampaň číslo 13 Oriflame prináša úžasné novinky. Všetky vyzerajú nádherne a ešte lepšie voňajú. Keď som otvárala balík tak som ucítila nádhernú zmes vôni. Postupne som ovoniavala novinku love nature s výťažkom z ovsa, potom nové brusnicové vajíčko a nakoniec super novinku Parfum Sublimu Nature Tuborose. Otestovala som aj ďalšie novinky ako štetce s bambusovými rúčkami a kolekciu bižutérie Twillight. Poďme rovno na to 🙂 

? NOVINKY KOZMETICKÉ & NEKOZMETICKÉ 

Parfum Sublime Nature Tuberose 

informácie z katalógu:
Voňavé biele lupene majestátnej tuberózy, zvlhčené kvapkami rosy, sa trblietajú pod dopadajúcimi rannými lúčmi a vytvárajú svieže sladké tóny. Exkluzívna vôňa bola vytvorená etickým spôsobom získavania ingrediencií, pomocou modernej technológie Sublime CO2 a je ukrytá v elegantnom flakóne. Kolekciu luxusných vôní vyrobených z legendárnych ingrediencií prvotriednej parfumérie a inšpirovaných výnimočnými momentmi. Od majsterky parfumérky Nathalie Lorsonovej.
množstvo: 50 ml

kód:   33415 

cena: 41,90 € / 24,99 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Veľmi sa teším z novinky vo svete vôní. Do rodiny Oriflame pribudol ďalší parfum. Veľmi sa z toho teším.  Čím je tento parfum tak výnimočný? Je vyobený z tuberózy 🙂 Vznešená tuberóza kvitne v noci. “Za úsvitu sa na jej prekrásnych lupeňoch trblietajú kvapky rosy a vytvárajú kúzelný moment sprevádzaný sladkou, sviežou vôňou. Tieto opojné tóny sa nám podarilo získať z jej kvetov etickým spôsobom a preniesť ich v najvyššej kvalite do luxusného parfumu.”  Parfém je v krásnom elegantnom flakóne. Zdobený je detailami v zlatej farbe  a aplikuje sa cez rozprašovač. Parfém resp. flakón je trošku ťažší, ale mne to neprekáža, aspoň to ešte viac utvrdzuje jeho výnimočnosť. Vonia naozaj úžasné a na svoje si prídu všetky z vás, ktoré majú v láske kvetinové vône. Vôňa nie je veľmi ťažká a vydrží celý deň. 

fotky produktu:

  odporúčam


Čistiace mlieko  Love Nature  s výťažkom z ovsa 

informácie z katalógu:
Jemné a účinné penivé čistiace mlieko s prírodným výťažkom  z ovsa odstraňuje nečistoty a make-up, pričom zanecháva pleť sviežu. Biologicky rozložiteľné.

množstvo: 150 ml

kód:   33522 

cena: 5,50 €


aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Čistiace mlieko je určené na suchú pleť. Moja je zmiešaná, ale aj tak som ho vyskúšala 🙂 Mlieko je zabalené v mäkkom plastovom obale, ktoré je už typické pre značku love nature. Má veľmi ale veľmi príjemnú vôňu a na čistenie som sa tešila každý večer. Konzistenciu by som prirovnala skôr ku gélu, ktorý sa pri kontakte s vodou sa zmení na penu pripomínajúcu mliečnu penu. Pleť som po použití nemala vysušenú ani premastenú, zostala veľmi jemná na dotyk a neuveriteľne hebká a prevoňaná. Aktuálne môžete využiť skvelú ponuku a namiesto kúpy iba čistiaceho mlieka, kúpiť celú sadu, ktorá obsahuje aj tonizačnú vodu a krém a to celé iba za 4,99 EUR.  Úžasné, však?

fotky produktu:

  odporúčam


 Pleťový krém  Love Nature  s výťažkom z ovsa 

informácie z katalógu:
Hydratačný pleťový krém  s prírodným výťažkom  z ovsa upokojuje, zjemňuje  a vyhladzuje suchú pleť. 

množstvo:  50 ml

kód:   33523 

cena: 5,90 €




Chceme, aby ste sa pri používaní našich produktov cítili dobre. Záleží nám preto na tom, aby ste vedeli, že výrobky Love Nature sú biologicky rozložiteľné. Znamená to,  že po použití nemajú negatívny dopad  na vodu v životnom prostredí

aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Okrem toho, že novinka Love nature je určená na suchú pleť, tak je aj určená aj pre všetky vekové skupiny. Pleťový krém je hydratačný a opäť obsahuje výťažky z ovsa, ktoré kráááásne voňajú a upokojujú pokožku. Krém som si zamilovala už na prvé použitie. Je veľmi jemný, konzistencia je úžasne krémová. Krém sa veľmi ľahko rozotiera a vstrebáva. Opäť nezanecháva pleť mastnú ani žiadny pocit masky alebo podobne. Nezaznamenala som žiadne alergické reakcie iba úžasné účinky. Krém je v malom plastovom tégliku a je v štandardnom obsahu 50ml. Nezabudnite na akciu, o ktorej som písala vyššie 🙂 

fotky produktu:

 odporúčam


Tekuté mydlo na ruky Essense&Co s jazmínom  a nerolom 

informácie z katalógu:
Tekuté mydlo na ruky so sviežou kvetinovou vôňou nerolu a jazmínu hydratuje pokožku rúk a zanechá  ju nádherne voňavú. Zvláčňujúca receptúra je dostatočne jemná  na každodenné použitie. Dermatologicky testované.

množstvo: 300 ml

kód:   32827 

cena: 11,90 € /5,99 €
Výťažok z jazmínu  a nerolový esenciálny olej sú známe svojou výraznou vôňou  s relaxačnými a upokojujúcimi účinkami. Často sa používajú v aromaterapii. Jazmín je tiež cenený pre svoje regeneračné  a utišujúce účinky na pokožku
aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Tekuté mydlo Essense&co nájdete v ponuke oriflame už dlhšiu dobu. S vôňou nerolu a jazmínu som však ešte neskúšala. Ani si len neviete predstaviť ako nádherne vonia. Ja mám pocit, že si umývam ruky častejšie ako je normálne, len aby som túto voňavú krásu mohla opäť cítiť. Gél pokožku nie len krásne vyčistí, ale zanecháva ju hydratovanú a hebkú. Milujem aj balenie, je priesvitné, a teda presne viete kedy je čas kúpiť nový. Aplikuje sa pumpičkou, čo je veľmi praktické. Viete ako úžasne vyzerá v kúpeľni spolu s krémom na ruky z rovnakej rady? Pozrite ďalší produkt. 

fotky produktu:

 odporúčam


Mlieko na ruky a telo Essense&Co s jazmínom  a nerolom 

informácie z katalógu:
Zvláčňujúce mlieko na ruky  a telo so sviežou kvetinovou vôňou jazmínu a nerolu zanechá pokožku jemnú, pružnú a krásne voňavú. Dermatologicky testované. 

množstvo: 300 ml 

kód:   32828 

cena: 11,90 € /5,99 €
Výťažok z jazmínu  a nerolový esenciálny olej sú známe svojou výraznou vôňou  s relaxačnými a upokojujúcimi účinkami. Často sa používajú v aromaterapii. Jazmín je tiež cenený pre svoje regeneračné  a utišujúce účinky na pokožku
aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Krém na ruky je takisto oranžovej farby a takisto ukrytý v priesvitnom plastovom obale s pumpičkou. Nádherne ale naozaj nádherne vonia a v kombinácii s gélom na ruky vôňu navrsvíte a tým ju budete cítiť ešte dlhšie. Krém zanecháva pokožku jemnú a hladkú. Aj gél aj krém má na pumpičke stop/open “poistku”, ktoré veľmi oceňujem 🙂 Obidva produkty sú v 50% zľave a je to aj krásny elegantný a hlavne voňavý darček 🙂

fotky produktu:

 odporúčam


Brusnicový hojivý zázrak

informácie z katalógu:
Legendárne zloženie obsahujúce vitamín E a prírodný včelí vosk, obohatené o olej z brusnicových semien, hydratuje, zjemňuje a chráni suchú, drsnú pokožku  a pery. S ovocnou brusnicovou vôňou. Objavte nový Hojivý zázrak s prírodným olejom z brusnicových semien. Univerzálny balzam na suché časti pokožky sa stane neodmysliteľnou súčasťou vašej kabelky počas tejto jesene. Olej z brusnicových semien je bohatý na antioxidanty  a poskytuje pokožke výživu a ochranu. Obsahuje esenciálne  omega 3 a omega 6 kyseliny, ktoré pokožku vyživujú,  hydratujú a dodávajú jej zdravý vzhľad po celý deň.


množstvo: 15 ml
kód:   33446 
cena: 4,90 € /1,99 €
aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Ak milujete hojivý zázrak, určite by vám nemala chýbať aj brusnicová vôňa 🙂 Vajíčko je rovnakých rozmerov ako klasické vajíčko. Tento krát je však krásne červené. Ja by som skôr povedala červeno-ružovej farby 🙂 Ak ste vajíčko ešte neskúšali, tak by ste určite mali a môžete začať práve s týmto, ktoré je obohatené o olej z brusnicových semien. Hojivý zázrak používam na noc, aby boli ráno pery krásne, nepopraskané, a takisto ho používam aj na herpes resp. keď už mám chrastu a nechcem aby mi zostali nepekné fľaky. Je to super spoločník aj na cestovanie, pretože ho môžete využiť na viacero účelov. Vajíčko skutočne nádherne vonia.

fotky produktu:

 odporúčam



Kolekcia Twilight 

informácie z katalógu:
MAGICKÁ KOLEKCIA INŠPIROVANÁ SÚMRAKOM Elegantná sada doplnkov, pripomínajúca tajomný súmrak, v sebe spája nestarnúci dizajn a luxusné farby. Je ideálna tak  na denné ako aj na večerné príležitosti. Jemne pôsobiace retiazky vo viacerých vrstvách sú veľkým hitom tejto sezóny. Minimalistický dizajn vás dostane do romantickej nálady a navrstvený efekt dodá vášmu vzhľadu trendové oživenie.




Sada náramkov Twilight 
Sada dvoch zlatistých retiazkových náramkov zdobených tmavozeleným a fialovým kamienkom. Môžete ich nosiť spolu alebo samostatne. Testované na nikel. Materiál: mosadz, zinková zliatina, železo, sklo, polyresin, mosadzné pokovovanie, lakovaný povrch. 
dĺžka: 18 cm + 3 cm retiazka na predĺženie
kód: 29681 
cena: 7,99 € 

Sada náušníc Twilight 
Sada dvoch párov náušníc obsahuje jeden pár napichovacích náušníc  s tmavozelenými kamienkami a jeden pár visiacich náušníc s fialovými kamienkami. Testované na nikel. Materiál: ušľachtilá oceľ, mosadz, guma, zinková zliatina, sklo, polyresin, mosadzné pokovovanie, lakovaný povrch. 
Rozmery: 1 cm, 2.8 cm
kód: 29682    
cena: 7,99 € 

Sada náhrdelníkov Twilight 
Sada dvoch zlatistých retiazok  s príveskami v tmavozelenej  a fialovej farbe. Môžete ich  nosiť spolu alebo samostatne. Testované na nikel. Materiál: mosadz, zinková zliatina, železo, sklo, polyresin, mosadzné pokovovanie, lakovaný povrch. 
Dĺžka: 40 cm, 45 cm + 6 cm retiazka na predĺženie
kód: 29680    
cena: 9,99 € 
aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Keď som uvidela novinku, kolekciu bižutérie Twillight, nevedela som si vybrať, preto som si ju objednala celú. Kolekcia vás očarí svojou jemnosťou. Náramky sú v dvoch variantách. Tmavozelený je z dvoch retiazok a fialový je z jednej retiazky. Obidve sú veľmi jemnučké, vyzerajú super spolu aj osobitne. Náušnice sú v dvoch variantách. Napichovačky aj visiace. Skvele vyzerajú aj jedny aj druhé 🙂 Náhrdelník je jeden, ale vďaka šikovnému zapínania si ho môžete rozdeliť iba an zelenú a iba na fialovú časť, alebo ich nosiť spolu. Takto môžete kombinovať aj náušnice, náramky a vytvoriť si farebné kreácie aké sa vám páčia. Celý fialový set? Celý zelený? alebo sa vám páčia fialové náušnice a zelený náhrdelník? Hrajte sa a skúšajte 🙂

fotky produktu:

 odporúčam


Šatka Fire 

informácie z katalógu:
Krásna farebná šatka z jemného polyesteru s abstraktným vzorom  v teplých jesenných odtieňoch  a štýlovým lemovaním. Materiál: polyester

Rozmery: 190 x 70 cm 

kód:   29583 

cena: 9,99 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Šatku fire som mala objednanú už v minulom katalógu, ale nebola skladom. Prišla mi až teraz. Z kolekcie fire som otestovala kabelku, ktorú som si zamilovala vďaka nádhernej farbe a veľkosti. Šatka má takisto krásne farby, pripomínajúce oheň. Šatka je pevná, hrejivá a ukončená malými strapcami, resp. je roztrapkaná. Veľkou nevýhodou je, že je farebná iba na jednej strane a na druhej má biely podklad. Pri obliekaní sa musíte trošku potrápiť, aby nebolo vidno biele časti. Inak je super. Krásny trendy doplnok do jesenných outfitov a spolu s kabelkou tvoria super kombináciu.

fotky produktu:

 odporúčam




Zahnutý štetec na očnú linku 

informácie z katalógu:
Vždy si najskôr nakreslite tenkú linku a ak je to potrebné, zvýraznite ju. Nemusíte vyvíjať silný tlak, štetec sa o všetko postará. Všetky naše nové kozmetické štetce majú štetinky vyrobené z nylonu, ktorý je humánnou alternatívou prírodných štetín. Sú neuveriteľne jemné, ľahko sa čistia a nevypadávajú. Znamená to, že váš štetec bude mať dlhšiu životnosť  a udrží si svoj tvar po dlhú dobu.
Materiál: nylon, hliník, bambus. 
Dĺžka: 11.2 cm. Priemer 0.5 cm. 

kód:   29591 

cena: 4,90 € /2,49 €
aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Keď som videla tento štetec, tak som spozornela. Zahnutý štetec na očnú linku??? čožeee? pýtala som sa sama seba. Tak som si ho objednala a vyskúšala. Stačí aby ste si urobili linku ceruzkou a tento šikovný štetec vám pomôže vytvoriť krásne tenké linky aby ste mali mačací pohľad. Môžete postupovať aj tak, že priamo z ceruzky nanesiete farbu na štetec a až tak na oko. Funguje to skvelo aj takto. Tento štetec oceníte aj ak používate gélové očné linky, ktoré sa predávajú väčšinou v malom tégliku 🙂 Štetec je dostatočne mäkký aby vás neškriabal, ale aj dostatočne pevný, aby ste si vedeli vytvoriť pekné dlhé a elegantné očné linky. 

fotky produktu:

 odporúčam


Šikmý štetec na obočie 

informácie z katalógu:
Materiál z udržateľných zdrojov je výhodou pre všetkých. Chceme si plniť záväzky voči vám aj voči životnému prostrediu, a preto sú aj všetky rúčky našich nových kozmetických štetcov vyrobené  z bambusu, obnoviteľnej  a rýchlorastúcej rastliny.
Materiál: nylon, hliník, bambus.  
Dĺžka: 15.3 cm. Priemer 0.7 cm. 

kód:   29593 

cena: 4,90 € /2,49 €
aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Štetcov na obočie som vyskúšala už veľmi veľa. Jeden mal príliš krátke štetinky a pri nanášaní som mala “svalovku” 😀 , druhý mal štetinky tak pevné, že sa tiene nedali vôbec rozotrieť a iný ich mal zle skosené alebo príliš dlhé. Možno som náročná, neviem. Tento štetec je fajn, ale opäť to nie je ideál ktorý hľadám. Ja by som si tie štetinky trošku zostrihla. Zdajú sa mi príliš dlhé, ale inak je perfektne šikmý, štetinky sú veľmi jemné a husté, a do ruky výborne padne aj vďaka bambusovej rúčke. 

fotky produktu:

  odporúčam

?OBĽÚBENÉ PRODUKTY

Tiene na obočie  The ONE 

informácie z katalógu:
Profesionálna úprava obočia nebola nikdy ľahšia ako teraz. Kompaktná, praktická sada obsahuje všetko, čo potrebujete pre prirodzený vzhľad a perfektné zvýraznenie obočia. Sada obsahuje 2 zmiešateľné odtiene na obočie, 2 zošikmené štetce a vosk na zafixovanie obočia.

množstvo: 3g

kód:   32031

cena: 8,90 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Čím si upravujete obočie vy? Ja som si obľúbila tiene The One. Je perfektný, pretože má dva odtiene a vosk v jednom. K tomu všetkému je súčasťou balenia aj zrkadielko a dva malé štetce. Super. Najčastejšie používam svetlý tieň na obočie a tmavý iba na dotiahnutie rovných liniek, prípadne keď si ho nechám nafarbiť, tak je predsa len trošku tmavšie. Vtedy siahnem po tmavej farbe. Vosk som veľmi často nepoužívala ale zistila som, že je to super vecička. Aj keď idete napríklad iba plávať, samozrejme tiene sú vtedy zbytoční, tak si prejdem a učešem obočie iba voskom. Vyzerá upravene a trošku tmavšie. Celé balenie je praktické a veľmi vhodné do kabelky alebo na cestovanie. Máte všetko potrebné pokope. Pripravujem článok, v ktorom chcem porovnať nafarbené obočiek, upravené obočie pomocou tieňov a gélu. Už sa teším 🙂

fotky produktu:

  odporúčam


Kompaktný púder  Giordani Gold s minerálmi 

informácie z katalógu:
Púder obohatený o minerály jemne a zľahka prekryje pleť a dodá jej žiarivý, mladistvý lesk. Receptúra s 90 % obsahom minerálov a antioxidantmi má ochranný faktor SPF 15, ktorý pomáha zabraňovať predčasnému starnutiu pleti. Jemné až stredné krytie, ochranný faktor SPF 15.

množstvo:  9 g

kód:  31808 Light 
cena: 17,90 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Medzi ďalšie obľúbené produkty patrí aj kompaktný púder Giordani gold s minerálmi. V ponuke je v troch odtieňoch a ja používam najsvetlejší. Raz som mala aj stredný odtieň ale bola som príliš tmavá, možno na leto je to OK. Púder pleť krásne zmatní a na pohľad vyzerá zjednotená a zamatová. Stačí použiť iba málo a rozotrieť buď labutienkou, ktorú nájdete v balení alebo štetcom. Ja používam kombináciu. Balenie je opäť praktické, pretože má aj zrkadielko. Jedno balenie mi vydrží aj 5-6 mesiacov denného používania. 

fotky produktu:

  odporúčam


Sérum na vyhladenie vrások NovAge Ecollagen

informácie z katalógu:
Moderné účinné supersérum proti vráskam, obohatené o patentovaný komplex Tri-Peptide a výťažok rastlinných kmeňových buniek z ľuľkovca. Viditeľne koriguje vrásky, vyhladzuje textúru pleti a osviežuje jej tón. Podporí účinok denného a nočného krému Ecollagen. Jemne parfumované.
množstvo: 30 ml

kód:   31547

cena: 26,90 €

aká je realita/moje hodnotenie produktu:
V poslednej dobe som si zamilovala sadu Hydro, ale žiaľ ešte nie je k dispozícii sérum, preto som siahla po sére na vyhladenie vrások NovAge Ecollagen. Používala som ho už predtým, takže veľmi dobre poznám jeho blahodárne účinky a skvelé výsledky. Sérum má mliečnu farbu a je dosť tekuté. Na jednu aplikáciu stačí jedno stlačenie veľmi praktického aplikátora v podobe pumpičky. Aplikátor je chránený plastovým vrchnáčikom, čo je super. Sérum si vždy aplikujem na pleť ako prvé, jemne ho vklepem a nechám pár sekúnd pôsobiť a až potom použijem denný krém a make- up. Sérum vašu pleť aj hydratuje, takže určite ho nevynechávajte 🙂

fotky produktu:

  odporúčam


?? POZOR – POSLEDNÝ KRÁT V PONUKE ??

Zdokonaľujúci podkladový krém Giordani Gold 

informácie z katalógu:
Hodvábny podkladový krém zdokonalí vzhľad pleti a predĺži trvácnosť naneseného make-upu*. Vyhladí a zamaskuje viditeľnosť rozšírených pórov, zjemní jemné linky a rozžiari pleť*. Aby bol váš make-up trvácny a bezchybný, aplikujte ho pod krycí krém. Je obohatený o luxusný výťažok z orchidey.

množstvo: 30 ml

kód:   32058 

cena: 15,90 €
aká je realita/moje hodnotenie produktu:
Tak ako si pod denný krém aplikujem sérum, tak si aj vždy pod tekutý make-up aplikujem zdokonaľujúci podkladový krém. Tento krém vytvorí jemnú vrstvu, ktorá pleť pekne vyhladí a pripraví na aplikáciu make-upu. Je ho úplne milujem. Síce ho ešte trošku mám, ale keď som videla, že je posledný krát v ponuke, tak som si ho jednoducho musela objednať “do zásoby”. Na druhej strane, možno Oriflame prinesie niečo lepšie a ešte dokonalejšie ako je tento krém. Nechám sa prekvapiť.

fotky produktu:

 odporúčam



Napíše mi ktoré novinky ste otestovali vy a aký máte na ne názor 🙂 


 




******
Našu originálnu tvorbu nájdete v záložke >>> ŠITIE
Návody na “urob si sám” projekty nájdete v záložke >>> DIY
Kontakt na mňa v časti >>> KONTAKT

******

You May Also Like

3 comments

Produkty vypadají skvěle, dlouho jsem od Oriflame nic neměla 🙂
BLOG EVERYTHIN KATE

hmmm, parfum musí voňať skutočne zaujímavo 🙂 veľmi sa mi pozdáva aj očná linka 😉

Sabi z blogu Beautiful savage

Great review and well tested products. In our Polish catalog 13 there are also many similar novelties. Regards, Kowal Agnieszka

Leave a Reply