Úpletové pásikavé šaty ste videli vo viacerých príspevkoch. V tomto príspevku vám ukážem prečo ich považujem za najpohodlnejšie a najuniverzálnejšie šaty aké som kedy mala 🙂  Príspevok mám v hlave už od júla, kedy som ich mala prvý krát oblečené na dovolenke v Nemecku. Samozrejme by sa to dalo všetko nafotiť za pár hodín, ale ja som si dala na čas 🙂  Poďme sa pozrieť ako a kam všade si šaty môžem obliecť. 

//výlet 
Šaty som si v páse potiahla vyššie aby z nich vznikla minisukňa, v ktorej sa pohodlne chodí. Obula som si biele plátené tenisky a aby mi nebolo chladno obliekla som si svetložltú mikinu. Zrkadlové okuliare a veľký ruksak, do ktorého sa zmestí všetko potrebné a môžeme vyraziť na výlet či už na hrad, mesta alebo prechádzku po rovnom povrchu.
// prechádzka večerným mestom
Vymeňte mikinu za riflovú bundu a ruksak za veľkú kabelku a môžete vyraziť na večeru, prechádzku večerným mestom alebo na nákupy. Tenisky môžete vymeniť aj za balerínky.

//kancelária

Do práce šaty potiahnite tesne nad kolená, oblečte si elegantné sako a tenisky vymeňte za elegantné lodičky. Ako doplnky môžete zvoliť perličkovú bižutériu alebo výrazný náhrdelník. Nezabudnite na decentný rúž a môžete vyraziť na poradu 🙂
 
//domáce práce
Po práci zaveste sako do skrine, topánky odložte do botníka, bižutériu na kozmetický stolík a vlasy si vypnite do drdola, aby vám neprekážali. Šaty sú tak pohodlné, že ani neviete, že ich máte stále na sebe 🙂 Môžete upratať, popolievať kvety alebo …
//pohoda na balkóne
… si zobrať dobrú knihu, urobiť si kávu, vypnúť mobil a len tak ležať na balkóne a užívať si pohodu 🙂
photo by Tomáš, Nikon D3100Aj pri písaní tohto článku mám šaty oblečené a som pripravená na stretnutie s kamarátkou. Skombinované so svetlou denimovou bundou, klobúkom, tyrkysovými doplnkami a sandálmi … určite vám outfit odfotím, lebo sa v ňom cítim super.

update k 30.9.2016

// pohodový deň s kamarátkou

Či si už len tak pokecáte s kamoškou pri čajíku, pôjdete na kávu do kaviarne alebo na nákupy, tieto šaty sú ten správny spoločník. Stačí ich doplniť nízkymi sandálami, klobúkom a trendy bundou do pása. (celý outfit TU)

// letná dovolenka

Šaty som si zbalila aj na letnú dovolenku do Egypta. Nosila som ich oblečené na raňajky, so šatkou na ramenách alebo bez 🙂 (Kabelku som v Egypte mala iba jednu malú na foťák, mobil a hotelový preukaz preto je na každej fotke)

You May Also Like

Leave a Reply