Ako si zvyknete objednávať obľúbený parfém? V obchode? Cez katalóg? Alebo na e-shope? Ja by som vám určite odporučila iba posledné dva spôsoby. Buď si ich objednáte cez obľúbený katalóg napríklad oriflame alebo tie luxusnejšie značky cez e-shop. Ak zvolíte e-shop mám pre vás pár trikov ako môžete ušetriť ešte viac.

Kliknite na zlavovekody.com a do kolónky “hľadať” začnite písať “parf …” Vyhľadávanie vám automaticky ponúkne e-shopy, na ktorých sa predávajú parfémy. Taký najznámejší je asi parfums.sk.
Práve tento e-shop ponúka zľavy, o ktorých ste možno ani nevedeli. Napríklad zľavový kód na 8% z ceny nákupu, alebo produkty so zľavou až do 20 EUR.
Postup je opäť veľmi jednoduchý. Kliknite na “Použiť zľavový kód” alebo “Odkaz na zľavu” a dočítate sa všetky potrebné informácie ako si zľavu uplatniť.  Potom už iba prejdete do e-shopu a kód použijete pri kúpe 🙂 Pri zhrnutí objednávky hľadajte políčko “uplatniť zľavu” alebo “darčeková poukážka”.
Aktuálne zľavy môžete sledovať aj prostredníctvom newslettra. Stačí vyplniť svoj e-mail a informácie vám budú chodiť pravidelne, či už na vami zvolený e-shop alebo celý prortál 🙂 Myslím, že teraz pred Vianocami je to skvelý spôsob ako ušetriť pár eur 🙂 

You May Also Like

One comment

ak je to tvoja zbierka parfemov, tak máme veľmi podobný vkus 🙂

Leave a Reply