Jemný, jemná, jemné. To sú slová, ktoré som v recenzii na výrobky z katalógu číslo pätnásť oriflame použila najčastejšie. Z rady Milk&Honey Gold som tento krát vyskúšala vlasovú kozmetiku, z pleťovej kozmetiky radu Love Nature s výťažkami z olív a z rady Giordani Gold niekoľko noviniek z dekoratívnej kozmetiky. Nebudú chýbať ani módne vychytávky a malá súťaž 🙂  Všetky výrobky sú úplne úžasné.



Love Nature s olivovým olejom 
Z rady Love Nature som si obľúbila tonizačnú vodu a čistiaci gél s výťažkami z aloe vera. S obidvoma som spokojná, sú určené na zmiešanú pleť a objednávam si ich pravidelne. V novom katalógu ma zaujala rada Love Nature s výťažkami s olivovým olejom. Tento rok som bola dva krát v Taliansku a o priaznivých účinkom olív som počula veľa. Preto som sa potešila a hneď vyskúšala dva výrobky. Balzam na pery a čistiace mlieko.


Balzam na pery Love Nature
s olivovým olejom 

čo sľubuje/charakteristika …
Balzam na pery obohatený o prírodný olivový olej
sa hladko kĺže po perách, zlepšuje ich kondíciu
a zjemňuje ich. Suchým perám poskytuje ochranu.

množstvo: 4.5 g 

kód: 32026 
cena: 4,50 €
2,99 €

moje hodnotenie…

Presne takéto balzamy milujem. Stačí jemne priložiť k perám a prejsť pár krát doprava a doľava. Žiadna námaha, žiadne tlačenie aby ste mali aspoň trošku balzamu na perách. Stačí úplne prirodzene aplikovať. Vaše pery zostanú jemnučké a suché pery budú po pár použitiach vyzerať zdravo. Balzam nosím aj ako podklad pod matné rúže (lebo tie pery poriadne vysušujú) alebo len tak v kabelke, keď na rúž nemám chuť. Btw. v kabelke ho vďaka farbe rýchlo nájdete 🙂

✓ odporúčam, odporúčam, odporúčam … ja milujem balzamy na pery a vyskúšala som ich veľa a tento patrí k TOP balzamom 🙂

Krémové čistiace mlieko Love Nature
s olivovým olejom 



čo sľubuje/charakteristika …
Jemné, krémové čistiace mlieko obohatené o prírodný
olivový olej. Účinne odstraňuje make-up a nečistoty,
pričom nevysušuje pleť. Zanechá ju na pocit čistú
a vyživenú.

množstvo:125 ml 
kód: 32025 
cena: 5,50 €
3,79 € 

moje hodnotenie…
Ďalší vydarený produkt s olivami. Na prvý pohľad mi bolo divné, prečo je mlieko v tube a nie vo flaštičke. O to je tento produkt zaujímavejší a lákal ma vyskúšať ho. Potom som to zistila. Má hustejšiu konzistenciu a z tuby sa ľahšie vytláča. Konzistencia mi pripomína masku na pleť a som presvedčená, že keby ste ho nechali na pleti dve tri minútky vaša pleť bude ešte jemnejšia. Ale späť k mlieku. Ako som písala, stačí vytlačiť z tuby potrebné množstvo na vatový tampón a vyčistiť pleť. Je to úplne senzačný pocit a to zloženie s olivami milujem. Pleť krásne vyčistí a zjemní. Má veľmi príjemnú olivovú vôňu rovnako ako balzam na pery. Zanechá ju hodvábnu a príjemnú na dotyk 🙂 Oči mám veľmi citlivé, takže na odličovanie očí vám ho neviem odporučiť. Pleť nevysušuje, práve naopak, nemala som žiadne nežiadúce reakcie a smelo ho vyskúšajte. Neoľutujete 🙂 Ak by som ho mala porovnať z čistiacim mliekom z Honey & Milk, z predchádzajúcej recenzie, tento je oveľa hustejší.

✓ odporúčam, testovala som ho na zmiešanej pleti

Milk & Honey Gold
Studené počasie a búrlivý vietor dokážu vlasy poriadne zničiť a z krásnych hebkých vlasov urobiť škaredé hniezdo. Vlasy sa lámu a sú mdlé. S týmto zápasíme asi všetky 🙂 Lesk svojich vlasov počas sychravej
sezóny som sa rozhodla udržať pomocou vlasovej rady Honey & Milk.

tip: Počas jesenných a zimných mesiacov nechajte kondicionér pôsobiť na vlasoch o 2-3 minúty dlhšie, predtým než ho opláchnete vodou.

Mlieko 
Je bohaté na vitamíny, minerálne
látky a bielkoviny, ktoré vlasy
hydratujú, vyživujú, zlepšujú
ich pevnosť a zvýrazňujú ich
prirodzený lesk.

Med 
Zložka s vysokým obsahom
cukrov, ktorá obsahuje vitamíny,
minerálne látky a kyselinu listovú.
Hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje
vlasy, a zároveň im prepožičiava
úžasný lesk.
Kondicionér Milk & Honey Gold 

čo sľubuje/charakteristika …
Bohatý, krémový kondicionér obohatený o bio výťažky z mlieka a medu. Receptúra parfumovaná očarujúcou vôňou zlepšuje kondíciu vlasov a rozmotá zauzlené vlasy. Po použití zostanú vlasy hladké, hebké, s nádherným prirodzeným leskom.

množstvo: 200 ml

kód: 31709
cena: 5,90 € 3,99 €

moje hodnotenie…
Kondicionér som použila spolu so šampónom Honey & Milk, takže najprv napíšem niečo o každom samostatne ako ma zaujali na prvý pohľad a potom o obidvoch spolu po použití.  Kondicionér má jemnú medovú farbu a je trošku hustejší ako šampón. Obsahuje malé trblietky, vďaka ktorým vlasy zostanú lesklé. Má príjemnú medovú vôňu. 

Šampón Milk & Honey Gold 

čo sľubuje/charakteristika …
Luxusný krémový šampón obohatený o výťažky z medu a mlieka organického pôvodu. Šetrne umýva vlasy, dodáva im výživu a zanechá ich hebké a lesklé. Bohatá pena spolu s nádhernou vôňou mlieka a medu vaše vlasy skutočne zhýčkajú. Na normálne a suché vlasy.


množstvo: 200 ml

kód: 31708
cena: 5,90 € 3,99 €

akcia: každý 1 za 3,99 €
Ktorékoľvek
2 a viac za
2,99 € /každý

moje hodnotenie…
Šampón ma tmavšiu farbu ako kondicionér a rovnako skvelú medovú vôňu. Takisto obsahuje trblietky, ktorých je trošku viac. Najprv som si ho vytlačila do dlane a rozotrela. Šampón má krásnu perleťovú farbu. Po použití aj šampónu aj kondicionéra (osobitne som neskúšala) zostali vlasy jemné, lesklé a rozžiarené. Veľmi sa mi páči výsledný efekt a celým bytom sa rozvoniaval med. Mám pocit, že mi zvýraznili aj hnedú farbu vlasov. Btw. v BB máme veľmi tvrdú vodu, takže som vďačná za produkt, ktorý zanechá vlasy krásne jemné 🙂 
✓ odporúčam celú radu ako na vlasy, pleť aj telo, moje vlasy sú normálne, nefarbené a poriadne dlhé 🙂

Giordani Gold 
Ďalšie novinky Giordani Gold sú takisto elegantné a dokonalé ako sme u tejto rady zvyknuté. Vyskúšala som kompaktný púder, podkladový krém a paletku štyroch tieňov. Rozhodla som sa, že vám všetky produkty ukážem na mojej tvári nie iba v krabičkách 🙂 S líčením mi pomohla kamarátka Simonka (skvelá fotografka aj kozmetická poradkyňa).

Kompaktný púder
Giordani Gold s minerálmi 

čo sľubuje/charakteristika …
Kompaktný púder obohatený o minerály a antioxidanty pre dokonalý trvácny vzhľad pleti

množstvo: 9 g
kód: 31809
cena: 17,90 €
9,99 €

moje hodnotenie…
Púder je v katalógu v ponuke v troch odtieňoch. Stačí si vybrať ten správny k svojmu typu resp. farbe pleti 🙂 Light, natural a translucent. Vybrala som si zlatú strednú cestu a odtieň natural. Púder je v nádhernom čierno-zlatom balení s malou labutienkou. Všetko pekne s logom GG. Môžem povedať, že svojim elegantným nádherným balením môže konkurovať luxusným značkám zvučných mien. Naviac má aj zrkadielko. Púder má veľmi príjemnú farbu. Nie je to nič farebné, ktoré zmení úplne farbu pleti, skôr vám pleť pekne vykoriguje a zjednotí. Okrem toho pleť zmatní. Konzistencia je púdrová nie krémový, čo je fajn. Po použití je pleť jemná a na pohľad veľmi pekná. Nijako mi pleť nedráždil ani nevysušoval. Rozhodne kupujte!

✓ odporúčam, hlavne si vyberte správny odtieň, moja farba pleti je skôr svetlá, ale nechcela som byť veľmi biela t.j. zvolila som “natural”, ktorý dodá prirodzenú farbu

Zdokonaľujúci podkladový
krém Giordani Gold 

čo sľubuje/charakteristika …
Hodvábny podkladový krém zdokonalí vzhľad pleti a predĺži trvácnosť naneseného make-upu. Vyhladzuje pleť, minimalizuje viditeľnosť pórov, zjemňuje mimické vrásky a rozžiari ju. Aby bol váš make-up trvácny a bezchybný, aplikujte ho pod krycí krém. Je obohatený o luxusný výťažok z orchidey.

množstvo: 30 ml
kód: 32058
cena: 15,90 €
9,99 € 

moje hodnotenie…
Podkladový krém opäť nesklamal. Vďaka zloženiu zanechá pleť jemnú, póry naozaj zminimalizuje a pleť je dokonale pripravená na nanesenie make-upu. Je to ten perfektný podklad na make-up. Podkladový krém môžete rozotrieť prstami alebo aj štetcom. Ja odporúčam použiť prsty pretože krém môžete jemne vklepať do pokožky aj v okolí očí. Stačí aplikovať dve kvapky a pekne rozotrieť. Chvíľku nechajte krém pôsobiť a až potom naneste make-up. Ja si už ani neviem predstaviť tekutý make-up bez podkladového krému. Takto vám make-up vydrží dlhšie a pleť vyzerá bezchybne. Naviac je v krásnej flaštičke, rovnakej ako make-up, a má príjemnú vôňu. Nespozorovala som žiadne nežiadúce reakcie na krém, takže smelo do toho 🙂

✓ odporúčam, vydrží vám dlho

Paleta očných tieňov Giordani Gold Quadro 
Paletka očných tieňov mi hneď učarovala. Môžete si vybrať z troch rôznych farebných kombinácii. Ja som si vybrala hnedú verziu a aktuálne trendy odtiene bordovej. Všetky paletky obsahujú štyri odtiene, vďaka ktorým si krásne vytieňujete oči. Ja som sa rozhodla zveriť sa do rúk kamarátky Simonky (TU), ktorá ma tieňami nalíčila. Poďme si však najprv povedať niečo o paletkách všeobecne.

čo sľubuje/charakteristika …
Palety zladených očných tieňov Nádherné palety trvácnych očných tieňov s luxusnou hodvábnou textúrou. Kvarteto luxusných, trvácnych očných tieňov v intenzívnych, sýtych farebných odtieňoch je pôvabným predstaviteľom radu Giordani Gold. Sú vhodné na citlivé oči.

množstvo: 5.2 g 
kód: 32076 Divine Brown
32077 Radiant Plum
cena: 19,90 € 11,99 € 

moje hodnotenie…
Ako prvé určite každého očarí balenie. Elegantné, čierne, lesklé krabičky s logom GG sa budú vynímať v každej kabelke alebo kozmetickom stolíku. Po otvorení vás očaria krásne lesklé štyri farby. Balenie obsahuje obojstranný aplikátor, t.j. na každý tieň jeden a samozrejmosťou je aj zrkadielko. Farby sú úplne nádherné od najtmavšej po najsvetlejšiu. Sú krásne pigmentované a keď si trošku navlhčíte aplikátor vytvoríte ešte dramatickejšie líčenie. Tiene vydržali celý deň tak ako sme ich aplikovali – nerozmazávali sa a ani sa nevytvorili veď viete tie čiarky na pohyblivej časti oka 🙂

✓ odporúčam hlavne tie bordové sú aktuálne veľmi trendy



Ako sme testovali tiene … 
S líčením mi pomohla Simonka, ktorá má v tieňovaní oka lepšiu prax ako ja. Ja som skôr na linky 🙂 Použili sme iba kozmetiky Giordani Gold (GG). Ako prvé sme si pripravili pleť. Použili sme podkladovú bázu GG, make-up GG, ktorý sme aplikovali štetcom GG. Použili sme korektor GG a celú pleť zafixovali púdrom GG. Na líčka sme použili guličkový púder GG, ktorý sme aplikovali vysúvacím štetcom GG. Obočie sme upravili gélom GG, Pod oči sme nasypali práškový púder GG, ktorý sme na záver jemne štetcom “rozfúkali” a začali s aplikáciou tieňov GG. Simonka použila obidve paletky a krásne skombinovala všetky farby. Oči sme zvýraznili ceruzkou na oči a predĺžujúcou špirálou. Celý make-up sme dokončili ceruzkou na pery GG a leskom GG.

photo by Sajsou photo fashion // bez úpravy


a takto to vyzerá bez blesku selfíčkom, bez upravy 🙂 


Módne doplnky

Hitom tejto sezóny sú minimalistické tvary, zlatá a bronzová farba
skombinovaná s fialovou a čiernou, imitácia kožušiny a kože,
oblé tašky a tašky v tvare mešca. Toto ročné obdobie sa nesie aj v znamení trendov zo 70. rokov,
pre ktoré sú charakteristické
napríklad strapce a zlaté retiazky.
Oriflame priniesol elegantnú
kolekciu v luxusnej burgundskej
červenej farbe, ktorá sa hodí
na deň aj na večer.

Rukavice Shelly 


čo sľubuje/charakteristika …
Pohodlné pletené rukavice v burgundskej
červenej, zdobené gombíkmi a lemovaním
koženého vzhľadu farby šampanského. Univerzálna veľkosť.

Materiál: akryl, PU. 
kód: 28559 
cena: 9,99 € 



moje hodnotenie…
Rukavice sú z úpletu a na dotyk veľmi príjemné. Sú ozdobené troma malými gombíkami a lemom v rovnakej farbe. Dokonale sa hodia k novej kabelke Ellen a líčeniu bordovými tieňami GG 🙂 Odporúčam ich nosiť ku kabátom napríklad v béžovej farbe, čiernej farbe alebo aj horčicovej farbe. Príjemne zahrejú a vytvoria naozaj pekný detail v celkovom outfite.

✓ odporúčam

Vrecová kabelka Ellen 

čo sľubuje/charakteristika …
Táto kabelka je predurčená na to, aby sa stala
hitom jesene. Čierna kabelka minimalistických
tvarov vo forme mešca z imitácie kože,
so zapínaním pomocou sťahujúcej sa šnúrky.

Materiál: PU, polyester, nylon, zinková zliatina,
železo, potiahnuté zlatou farbou
Rozmery:
27.5 x 11.5 x 30 cm. 
kód: 28674 
cena: 19,99 €

moje hodnotenie…
Kabelku som nepustila “z ruky” od kedy mi prišla 🙂 Úplne som si ju zamilovala a zmestí sa do nej naozaj veľa až som prekvapená. Vďaka rovnému kruhovému dnu sa všetky veci v kabelke rovnomerne “rozmiestnia” alebo ako to napísať … jednoducho vás veci v kabelke neťahajú iba na jednu stranu ale váha je rozložená na celú kabelku. Na začiatku som sa obávala, či to rúčky vydržia, ale vydržali (ale nemusíte to zase preháňať) 🙂 Kabelka sa zaťahuje koženkovou šnúrkou, zatiaľ sa neošúchala čo je takisto zaujímavé pri intenzite zaťahovania. Naviac má kabelka prekvapila úplne perfektne vyriešeným vreckom vnútri kabelky. Je zavesené na šnúrke, ktorá sa zaťahuje. Je to naozaj praktické napríklad na balzam na pery alebo čipovú kartu. Ja som si ju ozdobila brmbolcom a vyzerá na nej skvele akýkoľvek prívesok alebo napríklad aj šatka. Páči sa mi aj nastaviteľná rúčka.  Tento typ kabelky je aktuálne veľmi trendy tak neváhajte 🙂

✓ odporúčam kabelka je kvalitná a naviac trendy 🙂




GIVEAWAY/SÚŤAŽ – ukončená

Tento krát môžete vyskúšať perfektnú predlžujúcu špirálu giordani gold, ktorú som vám odporučila v predchádzajúcej recenzii. Nezabudnite dať like na facebook <<Mademoiselle Iva>> a do komentára uviesť kontaktný e-mail. Do komentára mi aj napíšte, ktorá špirála Oriflame je vaša obľúbená 🙂 🙂 Súťaž trvá do 1.11.2015

výherkyňa: Simona Sakáčová

You May Also Like

37 comments

GIORDANI, milujem tú značku 🙂 nepamatam si presny nazov, ale viem že bola predĺžujuca a bola super 🙂
mail: laura.tkacova@centrum.sk

Vyskúšala som veľa špirál z oriflameu, a mne najviac sedela Giordani gold silver edition ( ktorá sa predávala pred pár rokmi a už dávno nieje ) čo je škoda, keďže tá mi sadla najlepšie :/ 😀 Túto konkrétnu som ešte nemala takže by bolo zaujímavé ju skúsiť.
SusynQa[at]gmail.com

Giordani gold Lash panorama Mascara 🙂 akúrat mi končí, bola naozaj skvelá 🙂
annaluptakova3[at]gmail.com

jedna z mojich obľúbených špirál je Very me Fat lash mascara… 🙂

reichlova.petra@zoznam.sk

Moja naj : Mascara VoluFlex formula VOLUME BUILD 🙂 email: baluchova.daniela305[at]gmail.com

špirály od oriflame nepoužívam, mala som len jednu modrú a bola som s nou spokojná 🙂 momentálne preferujem iné značky ale rada by som vyskúšala aj túto 🙂 nikolaorechovska[at]gmail.com

miroslavapodzubanova[at]gmail.com
Špirály z oriflamu nepoužívam už veľmi dlho, skôr si kupujem špirály iných značiek, ale niekdy dávno som používala špirálu z rady veryme a bola som spokojná. 🙂

mam rada vodeodolne spiraly od oriflame (nazov is presne nepamatam)
gabriela7@pobox.sk

Ja som zatiaľ nemala žiadnu špirálu z Oriflame, ale určite by som rada vyskúšala 🙂
email: klaudysenjoyment[at]gmail.com

GIVEAWAY: Balea, Essence & Freeman

tento balzam na pery olivový som obdivovala dlho chcela som ho ale potom som si povedala musím pomíňať tie čo mám:)) inak s oriflame som mala dva podobné a taktiež sa ľahko klzali zatial som spokojna s ich balzamami

Bohužel jsem doposud žádnou řasenku od Oriflame nevyzkoušela. 🙂
diaryofagirlythings@seznam.cz

Katarinka.kubikova[at]gmail.com
Volume build

Od Oriflame řasenku jsem ještě neměla 🙂
macu@seznam.cz
FB Markéta Králová

denisa.hilovska[at]gmail.com
FB: Denise Pink
od Oriflame zbožňujem všetky riasenky z rady Giordani Gold, sú priam luxusné 😉

V Oriflame pracujem a musím povedať, že máme skvelé špirály 🙂 Mojou naj je novinka The One Eyes wide open 🙂 Doporúčam každému ! Môj email : katarina.balazova96[at]gmail.com, FB: Katarína Balážová

labudova.kukdong[at]gmail.com
Ja som mala velmi rada Wonderlash hnedu, potom mi ju zrusili…

ja mám s veľmi rada špirálu The one Eyes Wide Open 🙂 ja skvelá na moje krátke mihalnice 🙂 v.marcisovska[at]gmail.com

Od oriflamu řasenky nepoužívám, takže na tohle neumím odpovědět (používám dlouhodobě levnější klasiky jako Better than false lashes od Catrice nebo Collosalku 🙂 )
FB: Lucka Sondová
sondova.lucka[at]gmail.com

Mám The one Eyes Wide Open a musím říct, že jsem spokojená na 99% 🙂
miuka12@seznam.cz

Produkty vypadají luxusně 🙂 Měla jsem The one wonder a byla supr 🙂
Sleduji tě jako Kateřina Sýkorová
katerinas.sykorova@seznam.cz

cez fb : simona sakáčová
moja oblubena spirala od oriflame je presne tato ( sutaz ako usita pre mna ) :)) 😀
email : simonasakacova[at]gmail.com

Ješte jsem neměla možnost vyzkoušet řasenku Oriflame.
lencaklimova@seznam.cz

FB: Teruš Černá
E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
Z Oriflamu jsem neměla moc řasenek, ale když si nějakou pořídím, tak spokojená jsem. 🙂

fb: Lucia Kvaššayová
micka185@azet.sk
najradšej mam taku fialovu neviem ako sa vola resne ale tuším s kolekcie the one 🙂

FB: Aneta Černovská
aneta.cernovska[at]gmail.com
Zatím jsem žádnou řasenku od oriflame nevyzkoušela, nebo si nepamatuji 🙂 Od oriflame jsou zatím z dekorativky nejoblíbenější linky ve fixu 🙂
Přeju krásný sluníčkový den slečny! 🙂

fb: dominika lauková
mimalau@centrum.sk
Zatiaľ som žiadnu špirálu od Oriflame nevyskúšala..používam väčšiny špirály od miss sporty či astor,ale určite by som veľmi rada vyskúšala aj túto 🙂

FB: Kateřina Křivková
E-mail: katerinakrivkova @seznam.cz
Zatím jsem žádnou řasenku od Oriflame neměla.

FB Irenka Slováková
slovakovairca95@seznam.cz
Od oriflamu jsem zkkoušela černo-červenou řasenku myslím že byla Very me. A byla super. Ráda bych vyzkoušela i tuto.

FB : Dominika Grešová
dominikagresh[at]gmail.com
Zatiaľ som žiadnu špirálu od Oriflame neskúšala.

FB: Barbora Bačíková
bacikova.b[at]gmail.com
Moja najobľúbenejšia špirála od Oriflamu je Wonderlash 🙂

FB Kateřina Výmolová
vymolovak[at]gmail.com
Moje oblíbená je Giordani! Ale ráda bych zkusila tuhle!

FB: Beauty by K.
blogbeautybyk[at]gmail.com
Tak ještě jsem žádnou nezkoušela 🙂

The ONE Wonderlash 5 v 1 FB: Radka Kaiserová radka.kaiserova[at]gmail.com

fb:Nagisa Tukan Yagi
mail:Minako-chan@email.cz
Z oriflame jsem zatím ještě žádnou řasenku neměla takže by to byla premiéra. 🙂

fb nika benko
n.princess@azet.sk
milujem wonderlash , mam asi desiatu

Mne sa tá kabelka, resp. vačok nepáči. Mám ho, tak viem o čom hovorím. Najskôr sa mi veľmi páčilo ako to vyzeralo na fotke ale prišla mi len neforemný tvrdý kus pevnej látky/koženky alebo čo to je…Nejde to definovať ale koženka je príjemnejšia, tak neviem či je to isto koženka…Proste taká napodobenina kože, s kt. vôbec nie som spokojná a ľutujem tú kúpu…Vyzerala tak sľubne. 🙁

ja tu kabelku milujem a nosím su takmer stále a ku všetkému … hmmm

Leave a Reply