Na tento rok som si dala aj niekoľko hmotných cieľov. Kožená sukňa a kožená bunda. Nemusí to byť pravá koža, stačí mi aj imitácia. (Skoro)koženú sukňu už mám. Tú ste mohli vidieť vo viacerých outfit postoch a teraz mám zálusk na bundu. Všade som videla bundy s príliš veľa zipsami, v štýle 80s alebo také ktoré vyzerali príliš motorkársky. Dnes som našla túto ♥ bola to láska na prvý pohľad. Nie je to pravá koža. Má nádherné detaily, je veľmi ženská, bez zbytočných zipsov. Má úžasný strih a veľmi sa mi páči golier. Asi si ju kúpim. Kedže som sa o kožené bundy nikdy nezaujímala, neviem ohodnotiť jej cenu. Stojí 39 EUR. Je to veľa? málo? koľko stojí pravá kožená bunda? Viete mi poradiť nejakú peknú bundu, ktorú ste videli v obchodoch alebo e-shopocho?  Btw. je to táto.

You May Also Like

10 comments

V cenách se vůbec nevyznám, ale vzhledově je hodně krásná!:)

dakujem 🙂 veru ani ja tie ceny nepoznám nikdy som sa o to nezaujímala jaaaaaaaaaj asi si urobím na nete nejaky prieskum

Myslim, ze za tvar a material uz lepsiu nenajdes, takze urcite do toho smelo chod!

vynikajuco, dakujem za radu

Já mám taky zálusk na koženou sukni! hodně se mi líbí i kožený overal, teď jsem ho viděla ve francouzské Marieclaire, opravdu krása!

🙂 koženy overal moze byt paráda, len nebude v tom teplo? alebo myslís suknu nie nohavice?

Ceny búnd z pravej kože sa pohybujú napr. v Mangu väčšinou od 100 až 200 eur (nájdu sa samozrejme aj lacnejšie aj drahšie). Tiež v HM som videla za 199€. Čiže si myslím, že aj Zara a ostatné podobné reťazce sú na tom nejak takto.

fuuuha tak toto som nnasla asi suepr cenu 🙂

Vypadá fakt pěkně, já mám svého bombera koupeného přes e-shop Topshopu a přesto, že je to jen koženka, nemůžu si ho vynachválit. Tady v česku stojí i imitace kožených bund tak 1000 – 2000 Kč.

není nejlevnější, ale je opravdu krásná. já mám u kožených bund občas problém, že mi přijdou až moc "drsné" 😀 zní to hloupě, ale prostě se v nich moc necítím, ale takhle působí žensky a něžně 🙂 určitě bych do ní šla!

Leave a Reply