Bola som už na 20 zámkoch a uvedomila som si, že som nebola na jednom, ktorý je vzdialený 20km. Na zvolenskom. Cez víkend sme sadli do auta a napravili to 🙂 Obliekla som si novú sukňu, mačky, basic biele tričko. Ako doplnky som zvolila okuliare, hodinky, a kabelku na plece.

skirt: Ivana Klepáčová, t-shirt, bag: H&M, shoes: D.I.Y. watch: casio, sunglasses: from Paris
Sukňa má na boku volán po celej dĺžke. Aby sa príliš nektúril tak sme ho zažehlili do požadovaného tvaru. Rozparok je na rovnakej strane. Zapína sa na zips na opačnej strane. Sukňa je veľmi pohodlná, s veľmi príjemnej látky a jemne presvitá (čo k letným veciam patrí, takže je to OK). 

Hrad je krásny len z vonku, resp. na webe uvádzajú prehliadku hradu, ale nakoniec to bola len prehliadka galérie (ale aj tá ma potešila). Z tohto zámku nedýcha to čo by malo t.j. história. Zvnútra to bolo poriadne sklamanie. Biele steny a kde tu boli fľaky – akože pôvodné časti s neidentifikovateľnými kresbami. Ani tá sobášna miestnosť, ktorú každý ospevuje sa mi nepáčila. Pôsobila na mňa chladne. Takže, keď hodnotím od posledného miesta tak ZV zámok sa umiestnil druhý od konca. OK je to môj osobný názor, nechcem nikoho a nič urážať, ale videla som oveľa krajšie zámky. Zatiaľ u mňa vyhráva Versaille, potom Neuschwanstein a potom Schonbrunn … atď. Ako ste na tom vy? Navštevujete hrady alebo zámky?

Nezabudnite sa zapojiť do mojej giveaway do 6.7.2013. Vyhrávajú až šiesti šťastlivci. <<<GIVEAWAY >>>

Ak chcete so mnou udržať kontakt, môžete ma sledovať cez Facebook alebo bloglovin (od 1.7.2013 sa ruší google friends). Ja už mám všetky blogy presunuté na bloglovin 🙂

You May Also Like

6 comments

sukňa je fakt super 🙂 a ako tak rozmýšľam, tiež by sa mi hodilo nejaké takéto basic tričko.
zámky v Schonbrunne a vo Versaille sa mi veľmi páčia, ale tiež mám rada náš bojnický zámok 🙂

dakujem 🙂
trička maju asi v 5 odtienoch 🙂
ano aj bonicky je velmi pekny, mna este očaril Kaštiel Betliar

zámok je krásny 🙂

uprimný komentár 🙂

páči sa mi sukňa! strih, spracovanie a aj samotná látka…

Dakujem Patrik 🙂

Leave a Reply