Ako som už spomínala v Budapešti po fashion a shopping stránke nič moc. Jediné čo ma zaujalo bolo tričko v prepočte asi za 3 eura z re-reserved (konečne také, ktoré nepresvitá) náramok a sada náušnic za 14 eur (spolu). V tropicariu som si kúpila sádrovú modrskú hviezdicu za pár centov a spokojná odišla domov 🙂 Samozrejme tam boli tie isté obchody ako u nás, ale tak to si môžem kúpiť aj tu, cena bola rovnaká aj tovar bol úplne rovnaký. 

Mám taký zvyk, že si vždy z nového štátu alebo mesta donesiem šatku, ale tu sa naozaj nedalo vybrať. Všetky boli tmavé a divné, no mala som pocit ako keby tam zaspali dobu a to už nehovorím o tom, že šatky som našla len v H&M a ešte jednom obchode, oni ich tam asi nenosia. Netuším. Veď som tam nešla nakupovať, ale spoznávať 🙂

You May Also Like

12 comments

ja som bola práveže dosť prekvapená v Budapešti, ako z tovaru tak aj z cien. pretože čo sa týka Zary , H&M….ceny boli veľa krát nižšie až o 50% ako u náš. Kamarátka si kúpila nohavice za 18€, ktoré u nás stáli 29,95 (alebo viac??). dokonca aj oveľa viac tovaru a výber veľkostí ako u nás.
majú tam aj MAC, ktorý u nás nie je a aj niekoľko bižutérií, čo u nás nie. len ja som vtedy nebola za nákupmi, takže som nebola pripravená, ale myslím, že v období zliav sa to veľmi oplatí.
a naušničky sú fajn 😉

mozno som len bola v zlom shoppingu, lebo aj priatel tvrdil ze to odlahlá čast … tak ale ako som písala skôr som sa zameriavala na pamiatky je mozne ze mi aj niečo uslo :)))))

jasné 🙂 však ani ja som nebola cielene nakupovať, len to, že sa mi to "priplietlo" do cesty.

V Budapesti je fajnovo. bola som tam uz viac krat s partiou, prenajmeme si od jedneho chalana sukromny byt v centre za smiesnu sumu a je to najviac 🙂
Inak co sa tyka toho MAC-u, ak si dobre spominam, je lacnejsi ako vo Viedni 🙂

wow!úžasné náramky a náušnice)
do budapeště jsem se vždycky chtěla podívat 😉

Tak tomu žlutému triku dávám velké šance! 🙂

WorldByBella

tie prvé tri veci sú úplne nádherné a niektoré náušice tiež pekné 🙂

Jé ty náušnice všechnyjsou krásný!

parádny náramok! 🙂

Jeeej, aj ja si nosim satky 🙂 Nausnicky krasne vsetky 🙂

Parádne vecičky, mne sa páčia ! 🙂 Čo ja by som dala za peniaze :/ 😀

GIVEAWAY on my blog

Náramek je skvělej ! 🙂

gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

Leave a Reply