Ku kozmetike Alverde ma priviedla moja kolegyňa Katka, ktorá ma asi všetko od balzamu na pery až po kokosový olej v sklenenej dóze, ktorý sa môže používať tak ako na varenie aj na pokožku. Túžila som si niečo kúpiť z dekoratívnej kozmetiky. Pred časom som si kúpila krém na popraskanú kožu okolo nechtov (taký malý veľký zázrak TU). Vždy dokážem v uličke “alverde” stráviť aj pol hodinu (ak nie viac). Všetko si čítam, skúšam, ovoniavam a v zápätí prehodnocujem či kúpiť alebo neskúsiť. Hmm aký je rozdiel medzi prírodnou kozmetikou a tou “obyčajnou” … asi už len v tom, že táto nie je testovaná na zvieratách. 




Z môjho nekonečného prehodnocovania nakoniec ako víťaz vzišiel tekutý korektor. Existuje v dvoch odtieňoch, svetlejšia a tmavšia. Ja som zvolila svetlejšiu, pretože ju používam na moje kruhy pod očami, a niekde som čítala, že by sa pod oči mala používať o odtieň svetlejšia ako je make-up. Tyčinka príjemne vonia – to spôsobujú nechtíkový a kamilkový extrakt, ktoré pôsobia protizápalovo a upokojujúco. Veľmi dobre sa rozotiera, veľmi dobre kryje a má dobrú konzistenciu. Jediné čo mi “prekáža” je to, že keď sa míňa tak sa s ňou doslova hrám, aby ešte niečo vyškrabala, ale to je len o tom, ako dlho si ráno pospím a potom nestíham 🙂 Okrem toho ju používam aj na vyrážky a nedokonalosti pleti. Ja som s ňou veľmi spokojná naozaj ma vysoké krytie. A k tomu vydrží naozaj dlho a neobtiera sa.



+
príjemná vôňa
konzistencia
odtiene (výber zo svetlejšej a tmavšej)
krycia schopnosť
aplikátor
prírodné extrakty



cena (pre niekoho) cca 4€ 
ale pre mňa žiadne mínusy


ZÁVER: určite odporúčam 🙂 

You May Also Like

14 comments

Alverde je moja najolubenejsia dekorativna kozmetika , mam pomerne vela jej vyrobkov a este ma nesklamala , stale sa k nej vraciam i napriek vyssej cene mi za to stoji .Tento korektor som este neskusala , ale asi na neho mrknem :)Dakujem za tip 🙂

nemas za čo 🙂 som rada ked poradim

na Alvedre vždycky pokukuju, ale ještě jsem si od nich nic nekoupila, tak možná že příště už ano!

Zvu tě na giveaway!
http://wind-in-hair.blogspot.com/

dakujem 🙂

určitě ji vyzkouším, už dlouho dobu chci zkusit něco od ALVERDE, jn musím zavítat do Dm…díky za tip 🙂

🙂 nemas za čo 🙂
dufam ze s nou budes aj ty spokojna

Super recenzia, myslím, že sa po tomto zázraku pozriem 😀

dakujem sue

To vypadá skvěle! Moc pěkná recenze:)

dakujem

Krásné, jsem ráda za tuhle recenzi, ikdyž nic podobného nepoužívám. Ale Alverde se mi osvědčilo téměř vždycky:-)

dakujem 🙂

vypadá skvěle! 🙂

PS: Zvu tě k sobě na giveaway o laky na nehty 🙂
http://xoxoveronika.blogspot.com/2012/05/giveaway-nail-polish.html

dakujem

Leave a Reply